sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukuun 1.

Ihanaa, vihdoin on joulukuu. Joulu on ihan ehdottomasti koko vuoden lempi aikaani. Täällä Sveitsissä on maa ihan valkosena joten siinäkin mielessä ihan joulu fiiliksissä! Sekä eilen käytiin Martinin kans vähän jouluostoksilla.. :)



Tää viikko on muuten menny ihan rauhallisissa fiiliksissä, ratsastusta kotona, tällä viikolla (harvinaista kyllä) meillä ei ole mitään kisoja. Sekä vähän asioita hoidellessa ja meidän asunto projektikin näyttää edistyvän hyvin, tosin ei vielä tämän vuoden puolella päästä muuttamaan..

Martinin kysymys postaus edelleen työn alla sekä My Day postaus :)

Instagramiin laitan vähintään muutaman kerran viikossa kuvia hevosista ym. tilannekuvia, sieltä löydätte minut nimellä @ajkontio





21 kommenttia:

  1. Tuutko tänäkin vuonna Hevoset messuille siihen estekisaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä vielä. Olis kyllä mukava tulla taas kyseiseen tapahtumaan :)

      Poista
  2. Moikka Juuli!
    Voisitko joskus tehdä aikataulu postauksen sun normaalista päivästä?
    Sulla on ihana blogi! :)

    VastaaPoista
  3. Joo sellanen on työn alla, eli tulossa on:) kiitos!

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihanat maisemat!!! :) Hassua miten Sveitsissä on jo lunta, ja täällä eteläisessä Suomessa ei. Joulu on kyl ihanan tunnelmallista aikaa. Oikeen mukavaa joulun odotusta sulle! Onko Sveitsissä muuten joulukalenteriperinnettä? :-) Miten sveitsiläinen joulu eroaa suomalaisesta? Tästä vois vaikka tehdä joulun aikoihin oman pikkupostauksen, *vinkvink* :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä on ihan kunnon talvi jo.. On täälläkin joulukalenteriperinne, just ostin eilen suklaakalenterin kaupasta, kotona sitten huomasin että ne on jotain likööri suklaita (jotka ei todellakaan kuulu mun lemppareihin), mutta ei kai se haittaa kunhan on joka aamulle luukku avattavana, heh :) En oo sen tarkemmin tutustunu Sveitsin jouluperinteisiin, kun oon viettänyt Joulun aina Suomessa, mutta voisin kyllä perehtyä siihen vähän ja tehdä joku pikkupostauksen.. Kiitos ideasta :) Ja mukavaa Joulun odotusta :)

      Poista
    2. Heh, voi ei, liköörikalenteri ei kieltämättä yhtään houkuttele, ajatuskin likööristä... :D Sveitsiläinen suklaa, esim. Lindt on aivan ihanaa (mutta ei ihan vedä vertoja Fazerille) :) Se on aivan totta, mitä joskus kirjotit tänne blogiin, että ulkomailla ollessa alkaa kaipaamaan monia pikkujuttuja Suomesta, kuten oltermannia, salmiakkia, suklaata, ja kunnollista ruisleipää. Itekin oon huomannut saman!

      Poista
  5. Ihanaa et jaksat tehdä postauksia, vaikka pyyntöjä tulee varmaan pilvin pimein :) niitä on niin mielenkiintoista lukea. Ihailen sun työtä ja menestystä :-) se antaa voimaa uskoa omaankin ratsastukseen vaikka välillä kahlataan pohjamudissa :) ihanaa joulun odotusta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo eteenpäin vaan, kyllä mäkin oon siellä pohjamudissa kahlaillut..:) Kiitos samoin!

      Poista
  6. Moi! Mitä mahtaa sveitsiin kuulua?(: mitä tsvoteita ens kaudella?(: mihin päin/kuinka kauaksi olette muuttamassa Martinin kanssa?(: ootteko tulossa Suomeen joulun alla?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Hyvää tänne kuuluu, muutetaan tähän aika lähelle tallia, niin ei oo sit pitkä matka ajella joka päivä :) Joo tullaan Suomeen jouluks :)

      Poista
    2. Ok! (: olisi kiva jos tulisit poikkeamaan ja vaikka tuntia pitämään(:! Sis Mira täällä kyselee :D mutta hyvää joulukuuta ja sitä myötä myös uuttavuotta!(:

      Poista
  7. Tervehdys Juuli
    Näin hevoshierojana kiinnostaa hierotaanko teidän tallin hevosia ja kuinka usein?
    T: hieman varttuneempi lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. No ei juurikaan hierota, joskus todella satunnaisesti jos saattuu esim. olemaan joku hevonen jonka toispuoleisuus tms ei parane ratsastuksen myötä. Meillä täällä pääsääntönä, että hevoset liikkuvat mahdollisimman paljon ja vaihtelevasti; tarhaus, laidun, kävelykone, ratsastus, maastoilua jne. ja sitä kautta saada hevoset vetreiksi, varmasti joillekkin tekisi kyllä hyvää myös hieronta silloin tällöin. Mukava kuulla, että siellä ruudun toisella puolella on hieman varttuneemmankin ikäluokan lukijoita :) Mukavaa joulun odotusta :)

      Poista
  8. Moikka Juuli!

    Hyvää joulukuuta sinne Sveitsiinkin! Ja muuten ajattelin tässä kysyä, että saako sulle tehdä bannerin? Tykkään nimittäin tehdä niitä, vaikka teenkin niitä vain itselleni ja joskus satunnaisesti muillekkin.

    Ja muuten oot mun idoli!♥ Ja tää sun blogi on tosi hyvä! :)

    Iloisin terveisin:
    www.elukoitaaaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Joo saa tehdä, olis kiva vaihdella välillä tota banneria :) Kiitos!!

      Poista
    2. Moi!

      Kiva! Teen sulle sen ja se tulee sähköpostiisi, mutta mikä sinun sähköposti on? En nimittäin omista Facebookkia.
      Ajattelin tehdä bannerista talvisen... Kai se käy?:)

      Ja muuten osaatko puhua hyvin Sveitsiä?:)

      T: www.elukoitaaaa.blogspot.com

      Poista
  9. Ihana blogi :) tykkään lukea tätä vaikka oon jo hieman varttuneempi ratsastaja. Kiva seurata sun menestystä, se antaa itsellekin toivoa et jaksaa tehä töitä ratsastuksen eteen. Ihanaa joulun odotusta sinnekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jep tässä lajissa saa kyllä silloin tällöin jokainen käydä vähän pohjamudissa ja sieltä vaan uuteen nousuun! :) Tsemppiä jatkoon!

      Poista
  10. Hienoa lukea sinun blogia!!!! olen aina ihaillut sinua!

    VastaaPoista