torstai 12. joulukuuta 2013

My Day

Nyt vihdoin paljon toivottu postaus minun päiväni kulusta :)

6.45 herätys

6.55 aamuteen ja aamupalan teko (yleensä puuroa tai muroja)

7.25 talliin



7.35 ensimmäisen hevosen selässä


...ja näissä merkeissä aamu jatkuu klo 12 asti, yleensä ratsastan viisi hevosta 12 mennessä, joskus enemmän jos joku laittaa heppoja kuntoon..





11.50 lopetan viimeisen hevosen kanssa ja menen lounaalle

12.00 teen itselleni jotain nopeaa ja yksinkertaista lounasta

...sekä samantien sisälle päästyäni chapsit ja jodhpurit vaihtuvat villasukkiin näin talvella.. ;)



12.30-13.45 otan rennosti esim. selaillen nettiä ja uutisia

13.55 takaisin talliin

...ratsastan vielä kaksi hevosta


...jonka jälkeen pesen yleensä kaikki päivän aikana käytetyt suitset, n. 10-25 kappaletta.. Sitten jos tallilla ei ole ihmeempää kiirettä, niin joko lopetan päiväni siihen tai usein esim. pesen kisakamoja, laitan kisahuopia/loimia pesuun yms.

Tänään lopetin tallissa n. klo 16.15, jonka jälkeen lähdin käymään vähän jouluostoksilla läheisessä ostoskeskuksessa.



...Sushilla. Tässä sushi paikassa on kiva systeemi; tuossa liukuhihnalla kulkee koko ajan erilaisia susheja, ja siitä voi vaan sitten napata mieleisensä syötäväksi, mikäli hihnalla ei näy mitään mieleistä, voi tosta iPadin näköisestä taulusta tilata jotain muuta (sen kautta tilataan myös juomat ja jälkkärit). Kun  olet valmis maksamaan, kutsut taulun kautta tarjoilijaa, joka tulee vastaanottamaan maksun (sushien hinnat on luokiteltu lautasten värien mukaan, eli sitten tarjoilija siinä vain katsoo, että montako minkäkin väristä lautasta sinulla on). Ja ihan huippu hyvät sushit! :)


Sellainen päivä tänään :)



21 kommenttia:

  1. todella kiva postaus! Kiireiseltä kuulostaa, mutta toisalta työaikaa menis turhuteen, jos jokaista hevosta hoitais kauemmin/lässyttäis turhuuksia :D

    VastaaPoista
  2. HUUHHHUUH! Tuo on mun unelma :) Mutta aika raskasta hommmaa varmaan :/ Mut kiwaa :D

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus :) ja ah, r a k a s t a n sushia!! Kuulostaa tosi näppärältä systeemiltä mikä tuossa ravintolassa on. Kunpa Suomeenkin saatais jotain vastaavaa. Hyvää viikonloppua sulle Juuli!! :-)

    VastaaPoista
  4. Jännä toi ruoka juttu! Mietitkö ikinä et onks tässä ratsastuksessa mitään järkee:D!? Mikä puhelin sulla on?(:

    VastaaPoista
  5. Mielenkiintoinen postaus :-) joudut varmaan ratsastaan todella paljon erilaisia heppoja. Onko sulla hyviä vinkkejä kuuman tuntihepan hallintaan?

    VastaaPoista
  6. Kuinka kauan ratsastat yhtä hevosta? Miten pitkään sulla menee hevosen laittoo? :))

    VastaaPoista
  7. Vau, kivalta kuulostaa sun arki! Maksetaanko sulle palkkaa ratsastamisesta vai teetkö sen lisäksi jotain muuta töitä? Omiako hevosia vain liikutat? Sori tyhmät kysymykset, mutta olen uusi lukija :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva postaus! :) mitkä kengät ja chapsit?tykkään väristä...Mukavaa joulun odotusta! :)

    VastaaPoista
  9. Minkä ikäisenä sait oman ponisi/hevosesi ? Ja sinulla on ihana blogi vaikka en oo lukenu vasta kun muutaman päivän (:

    VastaaPoista
  10. Oikein mielenkiintoinen juttu tämän päivän Urheilukatu 2:ssa, jossa tarinaa Juulista kolmessa osassa
    http://areena.yle.fi/tv/2081547

    Tämä postaus oli hyvä jatke tuolle ohjelmalle.

    Hyvää Joulun Odotusta ja Menestystä Tulevalle Vuodelle 2014 !

    Ja terveiset täältä Oulusta myös Tuula-äidille, jonka kanssa asuimme Oulujoen rannassa Värtössä 70-luvulla.

    VastaaPoista
  11. Ihailen suuresti sun ja Martinin ratsastustaitoja! Ootte ihan super hyviä molemmat. Just katoin tallennuksesta Urheilukatu 2:n jutun susta, oli kyllä kiva (: Käytkö useinkin suomessa? Vieraileeko Martin useinkin täällä suomessa? Hyvää joulun aikaa teille ja tallin asukeille!

    VastaaPoista
  12. näin sen teistä tehdyn telkkariohjelman :) mikä koulutus sinulla on (hevosenhoitaja, yms.) ? ja kisaatko siis joka viikonloppu ja montako hevosta päivän aikana ratsastetaan kun niin monet suitset putsataan ! :D huhhuh... ite varmaan kuolisin ensimmäisen kuukauden jälkeen ;)

    VastaaPoista
  13. Tosi symppistä, että jaksat kirjoittaa tätä blogia! Voitko tehdä joskus videopostauksen, missä esittelet miten treenaatte perusratsastusta? Osasitko saksaa ennen Sveitsiä? Haluaisitko kertoa miten sinä ja M päädyitte yhteen ja miten pääsit töihin heille? Haaveiletko koskaan muunlaisesta elämästä kuin mitä nyt saat elää? :) Rauhallista joulua ja tsemppiä ensi kauteen!

    VastaaPoista
  14. Kiva postaus ja upeita hevosia :) Hauskaa joulun odotusta! :)
    Tervetuloa myös tänne:
    http://trendyhorsegirl.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Tää sun blogi on aivan ihana! ❤️ Tee joskus postaus siitä kun ratsastat hevosillasi ja joku pääsisi kuvaamaan niin kuvia tai esitellä teidän kaikki hepat? Jos vain kerkeät,mutta arvaas mitä! Tää sun blogi on mun lemppari nykyään!

    VastaaPoista
  16. sä teet postauksii kyl ihan liian harvoin :/ käyn joka pv kattoo olisko tullu uus, mutta nytkin mennyt jo yli viikko :(

    VastaaPoista
  17. Meinaatko hankkia lapsia joskus? :)

    VastaaPoista
  18. Voisitko tehdä sellaisen postauksen jossa kerrot sinun tavoitteista?:) Terveisin kolmas luokkalainen poniratsastaja:) P.S.Toivottavasti teet että saisin inspistä:) Menen tänäänkin ratsastamaanratsastuskoululle jossa käyn kerran viikossa. Harmittaa kun pääsen vain kerran viikossa mutta alku joululomasta sain vuokrata yhtä russ-ponia 5 päivää. :) todella kiva blogi ja sun blogistakin saa myöski todella kivasti inspistä:).

    VastaaPoista
  19. Minkä ikäisenä lähdit ulkomaille ja oletko ollut missään niikuin töissä tallilla ei ratsastaa vaan muuten ?

    VastaaPoista