lauantai 2. helmikuuta 2013

CSI3* Treffen (AUT)

Saavuttiin tänne Itävallan Treffeniin keskiviikko aamuna klo 5 aikoihin. Ajomatkan sain nukkua melkein kokonaan, sillä meillä oli kaksi muuta kuskia mukana joten minun ei tällä kertaa tarvinnut ajaa hevosautoa. Heti kisapaikalle saavuttuamme täällä oli jo kaikki henkilökunta paikalla auttamassa purkamaan tavarat autosta.

Keskiviikkona ja torstaina en hypännyt vielä yhtään luokkaa.

Eilen perjantaina hyppäsin Cassanolla 135cm Silver Tour luokan, Cassano oli aika jännittynyt radalla ja sain kaksi pudotusta.

Illalla klo 20.00 alkoi Lalikin luokka 145cm Glock's Grand Prix tour. Lähdin tekemään nopeaa suoritusta lyhyillä teillä menemättä kuitenkaan liian kovaa. Lalik tuntui todella hyvältä ja kaikki osui nappiin, mutta sain kuitenkin pudotuksen toiseksi viimeisellä okserilla. 5. sija olisi ollut tarjolla ilman pudotusta, nyt kuitenkin 4vp ja 26. sija.

Tänään aamulla Cassano hyppäsi 140cm Silver Tour luokan, pudottaen kakkos esteen.

Lalik hyppäsi tänään 150cm Glock's Grand Prix Tour luokan, tuloksena 12vp, kaksi pudotusta kolmoissarjalta ja kolmoissarjan jälkeinen yksittäinen pysty.. Muuten Lalik tuntui hyvältä, mutta 12vp liikaa...

Täällä on aivan mahtavat puitteet hevosille, ratsastajille sekä yleisölle. Kaiken seuraavan saa "ilmaiseksi" maksamalla 60€ hyväntekeväisyys maksun, joka menee lapsille.

"Riders Lounge" on auki aamu 7 alkaen yöhön asti, siellä aamulla tarjolla kaikki mahdollinen syötävä mitä aamiaiseen voi kuulua ja mm. tuoreet mehut valitsemistaan marjoista tai hedelmistä, kaikki eri tee ja kahvilaadut ja muut juomat. Lounas- ja illallis buffettiin kuuluu alkuruoat, pääruoat ja jälkiruoat joka lähtöön. Juomaa saa tilata koko ajan niin paljon kuin haluaa, alkoholijuomat ja viinit kuuluvat listaan. Iltaisin täällä on Itävallan- ja Maailman Mestari baarimikko tekemässä drinkkejä.

"Dog Lounge" on koirille tarkoitettu hoitopaikka, jossa on lelut, ruoat ja oma fysioterapeutti koirille.

"Welness Lounge", sieltä voit käydä varaamassa ajan manikyyriin, pedikyyriin tai hierotaan. Itse kävin manikyyrissä ja Martin hieronnassa.

Lapsille on oma "Kids Lounge" sekä elokuvateatteri.

Torstaina oli "Gaala illallinen" ja esiintyjänä saksalainen Roger Cicero, joka piti todella hyvän show'n vaikka en saksaa niin hyvin laulettuna ymmärräkään.

Eilen perjantaina esiintyjänä oli brittiläinen bändi The Overtones, jota emme valitettavasti nähneet sillä Lalikin luokka oli samaan aikaan..

Tänään illan esiintyjänä on LIONEL RICHIE!! Tulee varmasti olemaan mahtavaa!:)

Tässä vielä pari kuvaa.. Tänään maisemat muuttuivat vähän valkoisemmiksi kunnon lumipyryn merkeissä..

-Juuli

5 kommenttia: