lauantai 8. kesäkuuta 2013

Epätavallinen viikko

Tää viikko on tallilla sujunu aika rauhallisissa merkeissä, muutama hevonen on pois tai myyty ja muutama toipuu vammasta kävelyn merkeissä. Oikeastaan joka päivä tällä viikolla ollaan saatu kaikki hevoset ratsastettua 12 mennessä, sitten iltapäivällä oon käynyt kahden hevosen kans maastokävelyllä ja auttanut tallihommissa. Mutta joka päivä oon kuitenkin lopettanu viimeistään neljän aikoihin.

Joten harvinaista kyllä, niin tällä viikolla on ehtinyt vähän rentoutua, nauttia hyvästä säästä, ja yhtenä päivänä kävin Zürichin keskustassa (en kovin montaa kertaa ole siellä käynyt vuoden aikana, vaikka se onkin 20min ajomatkan päässä). Nyt oonkin päättänyt, että tän kesän aikana yritän tutustua Zürichin kaupunkiin vähän paremmin ja yrittää ehtiä käymään siellä vähän useammin..:) Se on nimittäin hieno ja kaunis kaupunki, ja sieltä löytyy kyllä nähtävää ihan loputtomiin!

Joten näissä (epätavallisen)rennoissa tunnelmissa huomiseen vapaapäivään!:)Auringonpaisteesta nauttimassa:)Martinin veljen kalojen ruokinta valtuutettu mulle viikonlopuksi.:D


-Juuli8 kommenttia:

 1. Ai susta on tullu kalojen ruokkia :D miksi sulla ei muuten enää ole sitä escapea?

  VastaaPoista
 2. Edelleen odottaisin, että kirjoittaisit lähimmistä hevosistasi jonkinmoisen esittelyn ylä-tai sivupalkkeihin ;(

  VastaaPoista
 3. Onko teillä siellä tallilla vielä kimo tamma Traviata? :)

  VastaaPoista
 4. Heh kiva kalojen ruokinta sullekkin valtuutettu! :) Kiva postaus.

  VastaaPoista