sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hevosten esittelyä

Tässä nyt pieni esittely hevosista, joilla kilpailen tällä hetkellä.. Kaikki hevoset täällä tallilla ovat siis myyntihevosia, joten hevosia tulee ja menee, ja aika usein kisahevoset vaihtuvat, jotkut tosin ovat pysyneet käytössäni pitempääkin!:) Sekä välillä vaihtelemme Martinin kanssa hevosia, mutta tässä nyt siis hevoset jotka ovat tällä hetkellä useinmiten käytössäni ja joista olette saaneet lukea myös täällä blogissani usein..:)
Jatkossa, kun tulee uusia hevosia, niin yritän laittaa niistä aina sitä mukaa esittelyjä tänne..:) Lalik, jolla kilpailin viime syksystä lähtien on nyt myyty.

ARJO
Perustiedot
Ikä: 8
Sukupuoli: ruuna
Rotu: KWPN
Suku: i. Numero Uno ei.Niveau
Väri: ruunikko

Arjo on ollut täällä Fuchsin tallilla nyt vuoden verran. Arjo on ihan mahtava, iloinen ja hyväntuulinen persoona, ja radalla se tekee aina parhaansa. Vuosi sitten aloitimme Arjon kanssa 125cm luokista ja nyt se on 140-145cm tasolla, ja hypännyt tänä keväänä ensimmäisen CSI2* GP luokkansakin!:) Arjon yritteliäisyydestä kertoo myös se, että kuluneeen vuoden aikana sen huonoin tulos kilpailuista on 8vp, joka tapahtui vain kerran. Tämän hevosen kanssa on lähes poikkeuksetta aina hyvä fiilis, kun tulee radalta ulos!




CASSANO II
Perustiedot
Ikä: 9
Sukupuoli: ruuna
Rotu: Holsteiner
Suku: i.Casall ei.Landgraf I
Väri: musta

Cassano oli ensimmäinen hevonen, jolla aloin kilpailla täällä Fuchsin tallilla, oikeastaan aloitin sillä jo reilu kuukauden ennen kuin muutin kokonaan tänne. Cassano on aika persoonallinen hevonen, joka omaa todella suuren hyppykyvyn. Cassanon kanssa voi varmasti mennä ihan mille tahansa radalle, eikä tarvi ollenkaan miettiä, että mitenköhän se nyt tästä selviytyy, se on todella rohkea ja rehellinen hevonen! Cassanon kanssa paras saavutukseni tähän mennessä on 2012 Chevenz'ssä CSIU25 Grand Prix luokan voitto!

Tässä video:




LANDLIEBSTE
Perustiedot
Ikä: 12
Sukupuoli: tamma
Rotu: Oldenburg
Suku: i.Landor S ei.Zeus
Väri: Ruunikko

Landliebstellä aloitin kilpailemisen helmikuussa, heti ensimmäisissä kisoissa voitin sen kanssa kaksi luokkaa, samoin seuraavissa kisoissa vielä kaksi lisää! Landy on todella nopea ja aivan mahtava voittaja hevonen 145cm tasolle asti!
Landy on tosi ystävällinen ja kiltti hevonen:)

Tässä video:




FARDON
Perustiedot
Ikä: 12
Sukupuoli: ruuna
Rotu: Espanjalainen
Suku: i.Corland ei.Mezcalero
Väri: kimo

Fardon tuli talliimme maaliskuussa, heti seuraavalla viikolla sen saapumisesta menin ensimmäisiin kisoihin, yhteistyö lähti hyvin käyntiin ja se tuntui sopivan minulle hyvin. Nyt muutaman kuukauden aikana olenkin ehtinyt saavuttaa sen kanssa jo paljon, neljäs sija Lummenin Nations Cupissa ja EM-kvaali, sijoituksia maailman ranking luokista sekä Münchenin CSI*** Grand Prix'n kolmas sija!:)
Fardon ihan mahtava persoona ja varmasti paras hevonen, jolla olen koskaan ratsastanut!





-Juuli

29 kommenttia:

  1. toi fardon on niin sulosen näkönen tossa kuvassa :3

    VastaaPoista
  2. Tämä oli tosi kiva postaus! Ja ihania hevosia! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun ehdit tekemään tämän esittelyn ! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus! I love you! Fanitan sua!

    VastaaPoista
  5. Kiva tää postaus:) Ois kiva jos kertosit mitä Rio Nuevolle ja Escapelle kuuluu?

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus! Fardon on kyllä suloinen ja onhan ne muutkin!:) Fardonille ja muille hepoillenne halit porkkanan kera! -venla

    http://fionaraksun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Oho, luulin että nää kenellä oot kilpaillu ovat teidän omia. Huups, iso väärinkäsitys :'D
    Mihin hintaluokkaan nuo myyntihevoset kuuluu?
    Ja ostetaanko niitä ulkomaille? ns muihin maihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla tosiaan ei tällä hetkellä ole täällä Sveitsissä omia hevosia ollenkaan mukana. En valitettavasti voi kertoa mitään hintoja julkisesti, hevosia myydään ihan ympäri maailmaa.

      Poista
  8. Ihania hevosia sulla (:

    VastaaPoista
  9. Ratsastan itsekkin tällä hetkellä (omien ponien lisäksi) yhtä Numero Unolaista ruunaa, joka on tosi kiva!:) Hyppää upeasti ja on kiltti ja rauhallinen!

    VastaaPoista
  10. http://www.youtube.com/watch?v=T8_U6sPYP0E

    Satuin katsomaan tämän ratasi youtubesta, ja tuli mieleen että minkä verran tuon hevosen pukittelu haittasi omaa ratsastustasi esteiden välillä? Näytit pysyvän varsin hyvin kyydissä, eikä näyttänyt isompikaan pukki hetkauttavan. "Säikäyttävätkö" pukit, tai muut hevosten yllättävät temppuilut radalla sinua?



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Radan aikana en juurikaan mieti pukitteleeko hevonen vai, yleensä olen sen verran keskittynyt suoritukseen, että pukittelut ym hötkyilyt eivät juurikaan kiinnitä huomioitani..

      Poista
    2. Onko sulta monesti pyyetty nimmaria suomessa entäpä sveitsissä? Mikä oli kaikista mieleen painuvin :) toivottavasti vastaat mahd. Pian!!

      Poista
  11. Ihan mielenkiinnolla aattelin kysyä, että kuinka usein sun/kys. tallin hevosia hierotaan ja miten ne hoidetaan aina ratsastuksen ja hyppyjen jälkeen:)?

    VastaaPoista
  12. Olen tosi iloinen puolestasi, että olet saanut käyttöösi noin hienoja hevosia, ja olet kyllä kehittynyt ihan huimasti Sveitsissä! Menestyäkseen on tehtävä paljon töitä ja vaikutat kyllä niin ahkeralta ja motivoituneelta, tulet vielä pääsemään todella pitkälle! Täällä pidetään peukut pystyssä kisamenestyksen puolesta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Pettymyksiä ja epäonnistumisiakin tulee aina, joten positiivinen asenne auttaa aina eteenpäin!

      Poista
  13. Kerro joskus Escapen ja Nuevon kuulumisia? :) mitä ne nykyään tekee ja missä ja kisaako joku niillä?

    Ja yhdyn edelliseen kommenttiin, sulla on niin huippu ja motivoitunut asenne että!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo laitan niidenkin kuulumisia jossain vaiheessa..:)

      Kiitos..:)

      Poista
  14. Pakko kyllä ihaillä juuli sun asennetta kun viitsit vastata tänne blogiin ja kirjoitella ahkerasti kivoja postauksia vaikka sulla itsellä olisikin varmaan kaikkea muuta, muutenkin oot tosi iloinen ja pirteä aina kun olen nähnyt tai kuullut susta jotain. Mukavaa että on tälläisiä sinunlaisiakin "julkkiksia" tai huippuurheilijoita jotka eivät nosta itseään kokoajan esille ja edustavat arvokkaasti. Paljon paljon onnea sulle ja Martinille tuleviin kisoihin ja muihin arjen haasteisiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mukava kannustava palaute auttaa aina jaksamaan eteepäin!:)

      Poista
  15. Tosi kiva postaus ja tykkään Blogistasi muutenkin. Kiva kuulla aina välillä, että mitä kuuluu ratsastusmaailman huipulle ;)
    Ja ihailen sun positiivista asennetta, tsemppiä tuleviin kisoihin. :)

    Mun blogi: mybeautyparadise.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. Mukava postaus taas kerran!:) Sulla on mahtava asenne, toivottavasti sun positiivisuus, kylmäpäisyys, ahkeruus ja periksiantamattomuus säilyy tulevaisuudessakin, oon varma että tuut pääsemään vielä ihan sinne korkeimmalle huipulle vielä jonain päivänä!! Kiitos tästä blogista, ihan mielettömän kiva että jaksat kirjotella tänne kuulumisia meidän joskus vähän vaativienkin lukijoiden iloksi. :) Musta sulla on just sopiva postaustahti. Oman blogini kanssa huomasin että jos postaan lähes päivittäin niin pidemmän tauon tullessa eteen lukijat alkaa äänekkäästi ihmettelemään että miksei postausta jo kuulu. Yleensä kirjotan blogia kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa, mikä tuntuu sopivalta tahdilta eikä homma muutu liian "pakkopullaksi". Bloggaaminen on kiva harrastus! Oikeen ihanaa ja aurinkoista kesää sulle Sveitsiin :) Kävin siellä kesäkuun alussa ihan vaan lomalla, kiertelin Keski-Sveitsissä (Interlaken, Lauterbrunnen, Grindelwald) ja Ticinossa. Älyttömän nättiä seutua, kannattaa käydä jos et oo vielä ehtiny! :) -Milja-

    VastaaPoista
  17. Kiva kuulla palautetta blogista, tosiaan joskus itseänikin harmittaa että en ehdi kirjoittelemaan tänne tarpeeksi usein, mutta kiva kuulla että kirjoitustahti ei ole vaikuttanut liian verkkaiselta.. Tykkään kyllä kirjoitella tänne ja kertoa vähän kuulumisia. Kiitos paljon kommentistasi! Hyvää kesän jatkoa!:)

    VastaaPoista
  18. toivon juuli et sut nähtäs rion 2016 kisoissa...

    VastaaPoista
  19. Ihailen sun asennetta. Onnea tulevaan ja kiva postaus(:

    VastaaPoista
  20. Onko siis toi myynti talli jossa olet eli kaikki hevoset ovat myynnissä? onko niillä mitään nettisivuja tai mitään ? Etsin itselleni 140cm tason hevosta..

    VastaaPoista
  21. Ensin mun täytyy sanoo et sä oot mun mielest suomen ykkösratsastaja ja ihailen sun menystymistä :)
    Ja ku mä seuraan tätä sun blogii nii must itestäkii alkaa tuntuu et voisin joskus olla yhtä hyvä ratsastaja kun sä olet, koska mä tekisin mitävaa et voisin olla yhtä hyvä kun sä oot ja tuut olemaa:)

    Mun hevonen on syntyny italiassa joten sillä on tosi "italialaisen" estehevosen luonne ja se keksii mitä kummosimpii asioita hypätessäni sillä :o ja kun se on tosi lyhyt runkoinen ja vahva takajaloista niin sen hypyis on aika vaikee ainakin se alas tulo esteeltä.. joten onks sulla mitään vinkkejä selässä pysymiseen kun hyppää tälläisellä hevosella?:) ja tuli vielä tälläinen kysymys mieleen että pitääkö kantapäät olla vähän "liioitellun" alhaalla kun hyppää vai onko sillä mitään väliä mielestäsi :)

    Todella kiva postaus pitkästä aikaan:D

    VastaaPoista