sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pakollinen tauko

Viime postauksesta onkin kulunut jo tovi.. Viime viikot on ollut äärimmäisen turhauttavia, sillä meidän netti on jälleen kerran ollut lakossa. Oon ollut ihan ulkona kaikista uutisista yms, mutta nyt asian pitäis olla korjattu! Tästä syystä nyt siis Martinin kysymyspostauksen vastauksetkin on viivästyneet, julkaisen ne heti kun Martin on saanut vastaukset raapustettua, laitan ne tänne luultavasti kahdessa osassa.

Tässä tauon aikana olen ehtinyt käymään Italiassa yhdet kansainväliset kisat, viime viikonloppuna kolmena päivänä kansallisissa täällä Sveitsissä ja tällä viikolla kahtena päivänä. Sekä meillä on ollut kova asunnon etsintä käynnissä Martinin kanssa, sillä halutaan muuttaa isompaan asuntoon, katsotaan onko pelkkää toiveajattelua, että päästäisiin ehkä muuttamaan jo joulukuussa! :)

Tässä pari videota Italian kisoista: 6-vuotias Cocarie ja Champ

Palaan myöhemmin pidemmän postauksen merkeissä, mutta nyt on blogi herätetty taas henkiin!

Mukavaa sunnuntaita! :)

11 kommenttia:

 1. Oot niiiin taitava! Jos voisin joskus olla ees yks kolmasosa yhtä taitava ku sä, oisin tosi onellinen c:
  Toivottavasti löydätte hyvän asunnon! :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kuullaan sinusta ja Champista vielä, näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Hienoa ratsastusta ja kiva, että jaat hevoselämän tapahtumia täällä blogissa. Alakoulun opena on pakko kiittää sinua, että olet niin hieno esikuva nuorille. Luokassani on menossa heppabuumi ja kaikki tuntuvat fanittavan Anna-Juuliaa:) On hienoa, että nykynuoret (alle 12v) fanittavat myös urheilijoita, eivätkä pelkästään mileycyruksia ja muita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla ja kiitos paljon kommentistasi. Tälläinen kiva palaute antaa aina lisäpotkua eteenpäin :)

   Poista
 4. Oi että oot taitava! :) Mahtavaa, että jaat elämääsi myös meille muille. Postauksiasi on ilo lukea, mutta välillä kyllä kaipailisin vähän enemmän kuvia, se tekisi blogistasi vielä paremman! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo yritän saada tänne enemmän kuvia jatkossa!

   Poista
 5. Tosi kiva blogi :)
  ja ihanaa että jaksat jakaa elämääsi meille muille elämääsi ;D

  VastaaPoista