torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää Ystävän Päivää!

Näin Ystävän Päivänä alkaa miettimään kaikkia vanhoja kavereita, joihin olisi pitänyt pitää enemmän yhteyttä ja pitää ystävyyssuhdetta paremmin yllä! Ystävät on päivittäin mielessä ja mukana ajatuksissa, mutta aina aika ei riitä kaikkeen ja Ystävän Päivän tullen asian ottaa oikein miettiäkseen. Joten seuraavan vuoden aikana aionkin olla entistä paremmin yhteydessä vanhoihin ystäviin, ennen kuin koittaa jo seuraava Ystävän Päivä ja jälleen mietin samaa.. Joten muistakaa Ystäviänne, Oikein Hyvää Ystävän Päivää teille kaikille!:)

Tämä viikko on mennyt suht rauhallisissa merkeissä kotona ratsastaen, vähän on ehkä ollut kiirettä normaalia enemmän sillä yksi työntekijöistämme on lomalla. Täällä on nyt tullut lähes joka päivä lisää lunta, ja sitä alkaa olemaankin jo aika runsaasti... Ja mikäs sen parempaa treeniä hevosille olis tällä kelillä kun kunnon hanki treeni ja laukkaaminen lumessa. Joten tämän ja viime viikon aikana kaikki tallin hevoset ovat käyneet vähintään 1-2 kertaa maastossa laukkaamassa, kyllä huomaa että se on hevosille todella mieleistä vaihtelua näin talvella, kun kelit eivät aina salli lähteä ulos joten usein täytyy tyytyä maneesissa ratsastukseen.. 

Tällä viikolla meillä ei olekaan tiedossa kisoja, joten loppuviikko sujuu suunnilleen samanlaisissa merkeissä kotona ratsastaen. Ensi viikolla on sitten seuraavat kansalliset kisat.

Eilen keskiviikkona yksi meidän tallin hevosenomistajista soitti yllättäen ja tarjosi lippuja illan Cirque du Soleil (Michael Jackson, The Immortal World Tour) näytökseen, joten menimme siis katsomaan tätä esitystä Martinin kanssa Zürichiin eilen illalla. Ja täytyy kyllä sanoa, että esitys oli todella hyvä, Michael Jacksonin musiikit olivat aivan mahtavia ja kaikki tanssijat/muut esiintyjät kaikki todella hyviä! Voin suositella kaikille, jotka yhtään tykkäävät Michael Jacksonin musiikista!:) Valitettavasti kuvien ottaminen näytöksen aikana oli kielletty, joten yhtään kuvaa en sieltä saanut..

Tänään vielä Ystävän Päivä illalliseksi tiedossa Mexicolaista ruokaa, eli tortilloja..:)

                                         Maisemia sunnuntain kävelyltä!


Sunnuntaina käytiin myös pulkkamäessä...


Cirque du Soleil, esityksen alkua odotellessa..


Maastossa:)


Palataan taas!

-Juuli

3 kommenttia:

  1. Onko teidän hepoilla hokkeja/tilsakumeja koko aikaa vai ruuvaatteko esim. hokit vain tarvittaessa? Kiva kun olet päässyt maastoon, se on talvisin ihanaa :)

    VastaaPoista
  2. Moikka. :) Useimmilla hevosista on tilsakumit, hokit laitetaan tarvittaessa, mutta jätetään ne yleensä sitten paikalleen kun on kerran laitettu..

    VastaaPoista