lauantai 9. helmikuuta 2013

Kiirettä pitää..

Itävallasta palattiin tänne Sveitsiin aikaisin maanantai aamuna. Tällä viikolla olen kuitenkin ehtinyt jo käymään reissun Suomessa ja yhdet kansalliset kisat..

Eli maanantai aamuna klo 5 aikoihin oltiin saatu hevoset takaisin koti-talliin, pääsin nukkumaan muutamaksi tunniksi ja sitten aamulla minulla lähtikin jo lento Helsingin kautta Tampereelle. Mummini terveydentila oli huonontunut äkillisesti, joten lähdin katsomaan häntä. Pitemmäksi aikaa en kuitenkaan ehtinyt jäämään, sillä jo keskiviikko aamuna piti pakata laukut ja lähteä takaisin kohti Zürichiä. Oli kuitenkin tosi kiva päästä näkemään mummiani ja käydä siinä samalla kotona. (Ainiin ja maanantaina vietin myös 22-vuotis synttäreitäni).

Ostoksille ehdin myös.. Se on ihmeellinen juttu, kun silloin kun asuin Suomessa niin aina piti käydä ulkomailla shoppailemassa ja tuoda sieltä jotain erikoisuuksia kotiin. Nyt asia on taas toisinpäin, kun asun täällä Sveitsissä ja niitä normaaleja arkisia suomalaisia ruokia ja muita juttuja ei ole saatavilla, niin niitä täytyy sitten aina ostaa mukaan ja tuoda mukana tänne. Esim. tällä kertaa laukkuun oli pakattu mm. Iittala Teema-sarjan astioita, Marimekon pöytätabletit, suomalaisia irtokarkkeja, kylmäpuristettua karpalomehua, mannaryynejä ja Elovena-pikapuuroa...

Ulkomailla asuessa minulla on koko ajan kasvanut arvostus kaikkea suomalaista kohtaan. Kun voin esim. tarjoilla vieraille ruoat suomalaisista astioista tai tehdä suomalaista ruokaa, olen siitä aina todella ylpeä. Ja ihan pelkästään sekin, kun minulla on kodissani suomalaisia tavaroita, esineitä, astioita ja ruokia, niistä tulee päivittäin hyvä mieli ja hyviä muistoja..:)

Eilen perjantaina oli kansalliset kisat n. 30 min ajomatkan päässä. Minulla oli mukana hevoset Landliebste ja Arjo ja molemmat hyppäsivät 130- ja 135cm luokat. Landliebste sai ensimmäisessä luokassa 8vp ja toisessa 4vp, Arjo taas hyppäsi molemmat luokat puhtaasti sijoittuen.

On ollut aika rankkaa viime viikot olla koko ajan reissussa menossa jonnekkin, tänään sain kuitenkin iltapäivän vapaaksi ja sunnuntaisin meillä kaikilla on aina vapaa (jollei ole kisoja), eli huomennakin saan ottaa vielä rennosti. Maanantaina sitten takaisin töihin ja viikonloppuna on taas tiedossa kansalliset kisat.

Suomi-teemaa ajattelin jatkaa tänä iltana tekemällä makaronilaatikkoa ruoaksi..:)


                     Tässä uusimmat hankintani astiasarjaani ja Marimekon pöytätabletit.


Muutama uusi kynsilakka..:)


Martinilta saatu joululahja:) Piirros on tehty lyijykynällä, kuvan hevonen Le Prestige St Lois de Hus. Tätä hevosta on usein ikävä..:)


-Juuli11 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi sulla :) Olisko mahdollista, että joskus tekisit jonkun esittelypostauksen hevosista joilla kisaat? Siis sitten joskus kun repäset jostain aikaa, aika kiireiseltä vaikuttaa tuo sun elämä :D

  VastaaPoista
 2. Aivan mahdottoman upea taulu! Kateeksi käy!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos:) Ja kiitos hevosten esittely hyvä idea! Toteutan varmasti jossain vaiheessa!:)

  VastaaPoista
 4. Toi Marttinin kuva on hieno! Kuivia kisoista löytyykö?

  VastaaPoista
 5. Toi Marttinin kuva on hieno! Kuivia kisoista löytyykö?

  VastaaPoista
 6. Onnea sijoituksistasi ! :)

  Hieno tuo taulu!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Upea toi taulu! :D Ja noi Essien kynsilakat on aivan ihania <3

  VastaaPoista
 9. Moi Juuli! Toi taulu on aivan mahdottoman upea! Terveisin: Ellen

  VastaaPoista
 10. Ihana kuulla, että siellä menee hyvin. Ymmärrän erinomaisesti tuo Suomi-arvostuksen. Sama fiilis itsellä kun on ollut pidempään reissussa (nimim. seuraavat 6kk Kiinassa). Tsemppiä jatkoon ja terkkuja kotiväelle! t. Kikkiina

  VastaaPoista
 11. Kuin niin sulla on St. Leprestige Lois De Hus heppaa ikävä lopetettiinko se vai onko se jonkun muun omistuksess?

  VastaaPoista