keskiviikko 1. toukokuuta 2013

CSIO Lummen

Eilen illalla n. 21.30 saavuttiin Lummeniin. Matkaa meillä oli tänne vajaa 800km, itse istuin hevosauton ratissa n. 300km verran, oli ihan kiva ajaa pitkästä aikaa, kun en oo nyt vähään aikaan paljoa ajellut. Illalla laitettiin hevosille ensin karsinat valmiiksi, vedet karsinoihin, hevoset talliin, kaikki tavarat autosta talliin ja ruokittiin hevoset.

Aamulla kävin kansliassa hakemassa hevosten numerot ym. Sitten ratsastin kaikki mun ja Martinin hevoset, Martin oli tänään vielä Sveitsissä kansallisissa kisoissa muilla hevosilla ja tulee vasta nyt illalla tänne Lummeniin. Eli ratsastin 5 hevosta ja sen jälkeen kävin eläinlääkärin tarkastuksessa Lalikin ja Fardonin kanssa.

Myöhemmin kävin vielä kävelyttämässä Lalikia ja Fardonia. Sitten kävin kansliassa tekemässä ilmoittautumiset huomista varten, Fardon hyppää huomenna 140cm ja Lalik 150cm.

Tänään oli lämmin aurinkoinen päivä, toivottavasti sää pysyisi tälläsenä koko viikonlopun!

Hyvillä mielin kohti viikonlopun kisoja!:)

-Juuli

8 kommenttia:

 1. olisi kiva jos tekisit hevosillesi esittelysivut tuohon ylös :)

  VastaaPoista
 2. Moi Juuli! Ihana tää sun blogi,löysin hippos-lehdestä tän;)Onko sulla ikinä käyny hevosten kanssa onnettomuuksia? Mun siskolla meni jalka poikki hevostellessa joulukuussa.:( Mutt hyvin on päässy jo ratsastelee. Ja Ootko ikinä kyllästyny ees vähän hevosiin kun niien kanssa niin paljon touhuilet?;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Kiitos!:) Monta kertaa oon kyllä pudonnu, mutta ei koskaan oo sattunu mitään pahempaa. Joskus on tietty vähän rankkaa, mutta kyllä se sit aina nopeesti menee ohi ja jaksaa jatkaa eteenpäin..:)

   Poista
 3. Hui, katoin hevoamessuilla sitä luokkaa, että ompas korkeita.. No ei ne kyl oo mitääverrattun noihi 150cm..

  Saatko joskus kisoista tänne kuvia? Siisniin että oot ihan radalla :)?

  VastaaPoista
 4. löysin kisojen sivut,sieltä live lähetyksen ja tuloksia :) ainakin mun mielestä radat on näyttäny ihan hyviltä :)

  VastaaPoista
 5. hei teillähän meni hyvin toi six bar..onnee!:)

  VastaaPoista
 6. Huvittaako sua aina kisata? Onko koskaan vaikeeta? Onko hevosia hankala käsitellä? entä mikä on lempiruokasi?

  VastaaPoista