tiistai 7. toukokuuta 2013

Kisasta kisaan

Nyt ehdin taas pysähtyä hetkeksi koneen ääreen.. Viime viikonlopun tavarat on ehditty purkaa ja uudet pakata, huomenna aamulla suuntana München.

Viime viikonlopun kisoihin Lummenissa oon ihan tyytyväinen, vaikka paikkaa GP luokkaan ei irronnutkaan tällä kertaa. Perjantain Nations Cup luokassa sijoituttiin Suomen joukkueen kanssa neljänneksi, ratsastin joukkueessa Fardonilla, joukkueessa ratsastivat myös Maiju Mallat, Henri Kovacs ja Kaarlo Kovacs. Ensimmäistä kertaa hyvä joukkuehenki todella tuntui, kannustimme kaikki toisiamme, kaikki olivat täysillä mukana ja tsemppasivat toisiaan!

Lauantai-iltana hyppäsin Lalikilla Six Bar luokan, 180cm ylitin Lalikin kanssa virheittä, mutta 190cm tuli pudotus. Sijoitus oli toinen!:) Martin voitti luokan Cassanolla ylittäen 190cm!

Sunnuntai-iltana lähdettiin ajamaan kotia kohti, itse ajoin alkuun n. 300km ja sitten Martinin hoitaja ajoi loppumatkan. Klo 5 aikoihin maanantai-aamuna oltiin kotona, eilen maanantaina saatiin sitten viettää vapaa-päivää..:) Päivä meni aikalailla palautuessa viikonlopusta.

Tänä aamuna ratsastettiin ja iltapäivällä olikin sitten taas aika alkaa pakkailemaan.. Huomenna aamulla siis lähdemme kohti Müncheniä, siellä kilpailen Fardonilla ja Lalikilla CSI3* luokissa ja Arjolla CSI1* luokissa.


Tässä muutama kuva Lummenista..:)

LalikFardon


Fardon


Hyvillä fiiliksillä kohti viikonloppua..:)

-Juuli

16 kommenttia:

 1. Vau! Näyttää aivan valtavilta noi esteet, varsinkin okseri! Ja sitten 190 cm.... ;D

  VastaaPoista
 2. Ois kiva jos tekisit varustapostauksen sun omista tavsroista ja jonkun sun hepan kamoista

  VastaaPoista
 3. Minkä merkkinen satula sulla on noissa ylemmissä kuvissa Fardonilla? Tsemppiä vielä tuleviin kisoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän Equipe merkkistä satulaa. Oon ollut tosi tyytyväinen!:)

   Poista
 4. Wow 190cm! Oot löytäny oikeen huippuhevoset ja itekin tietty oot sairaan hyvä, mut ei kauheen moni heppa hyppää 190cm ratana vaikka oisikin hyvä ratsastaja selässä. Tosi paljon tsemppii kans muihin kisoihin :)

  VastaaPoista
 5. Oot kehittynyt kyllä niin hurjasti! Ratsastat tosi hyvin!!
  Ja en oi uskoa että hyppäät jo 190cm ratoja... On se hienoa, kun Suomellakin on näin hyviä edustajia esteratsastuksessa!!

  VastaaPoista
 6. No huh huh! Mä en tiennykkään että on kilpailuja joissa on noin korkeita luokkia ku 190cm :D

  VastaaPoista
 7. Oot tosi hyvä ratsastamaan! Mun seinällä on juliste jossa sä oot :)

  VastaaPoista
 8. Heippa! Yksi tuttu sanoi, ettei alle kolmivuotiasta saa juoksuttaa liinassa, mutta meillä on aina juoksutettu vajaasta vuodesta asti? Onko totta? Kumpaa pitäisi uskoa, ystävää vai itseä?

  VastaaPoista
 9. tosi hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
 10. Tee joskus jostain aiheesta video postaus:)

  VastaaPoista
 11. No huhhuh, six bar on korkeushyppykilpailu, jossa yksi este on esimerkiksi tuo 190cm. Ei siellä mitään 190cm ratoja hypätä!!

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia ja voin vaan kuvitella miten mahtavaa on kilpailla isoissa kisoissa hienoilla hevosilla ja poikaystävä tukena!

  Muille kirjoittelijoille... ei ollut mitään 190cm luokkaa, vaan Six Bar luokka, jossa esteitä aina korotetaan yhden kierroksen jälkeen, viimeinen este isoin. Esteitä paikasta ja ratamestarista riippuen 4-6 kpl yleeä. :))

  VastaaPoista
 13. Tosikiva postaus :)

  Enkä usko, et noi 180&190cm on ratoja, jos oikein ymmärsin, niin korkeushyppyluokka?

  VastaaPoista
 14. Joo eli tosiaan Six Bar on korkeushyppy luokka, jossa yleensä hypätään kuuden esteen sarja, jossa kahden askeleen välit, ja viimeinen este on aina korkein. Lummenissa viimeisen esteen aloituskorkeus ensimmäisellä kierroksella oli 170cm, ne jotka suorittavat koko sarjan virheittä jatkavat seuraavalle kierrokselle, joka kierroksella esteitä korotetaan. Lummenissa ensimmäinen ja toinen kierros hypättiin niin, että kaikki 6 estettä piti hypätä, kolmannella kierroksella viimeisen esteen korkeus oli 190cm ja kaksi ensimmäistä estettä oli otettu pois, eli viimeisellä kierroksella hypättiin neljä estettä.

  Pahoittelen etten postauksessa selittänyt paremmin luokan ideaa, mutta tässä nyt lyhyesti Six Bar -luokan kulku..:)

  VastaaPoista