torstai 29. elokuuta 2013

Pikaiset kuulumiset

Oon nyt viime päivät odotellu, että meidän netti alkais taas toimimaan, jotta pääsisin tekee uutta postausta ja hoitamaan muita asioita.. Mutta ei se nyt edelleenkään toimi.. Eli kirjotan tässä nyt kännykällä lyhyesti :)

Viime viikonlopun olin tosiaan Verbierin CSI3* kisoissa, jotku teistä on jo varmaan instagramin kautta ehtineet nähdä miten upeissa maisemissa kilpailut järjestettiin. Kisapaikka oli siis lähestulkoon vuoren huipulla, ja sinne nousu hevosautolla kesti lähemmäs tunnin.

Kilpailin 6-vuotiaalla Cynarilla nuorten hevosten luokissa, joista se sai kaksi sijoitusta :) Fardon puolestaan sijoittui torstain ja perjantain pääluokissa, GP:ssä saimme 4vp.

Tällä viikolla on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu kisoista, ensi viikolla onkin sitten kisoja tiistaista sunnuntaihin..

Tässä muutama kuva Verbieristä. Hevosauto piti parkkeerata reilu kilometri alemmas kuin kisapaikka, joten seuraavanlaisella "karavaanilla" tavarat saatiin ylös - mönkijä - peräkärry ja siihen sidottuna kisakaapit.

13 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla! Tykästyin heti !!!!!!!! Oon sun suuri fania:))))

  VastaaPoista
 2. mikä sun instagrammin osete on?

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä tuolla :) mäki haluun :D

  VastaaPoista
 4. Wau, ihan älyttömät maisemat! Ihan mielettömään paikkaan on joku näköjään päättänyt ratsastuskentän rakentaan. Ja onnea hyvin menneistä kisoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.. Toi ratsastuskenttä on varmaan isoin tasanen alue tuolla päin! Kiitos :)

   Poista
 5. Millä nimellä löydyt instagram?

  VastaaPoista
 6. Todella upeet maisemat!!

  VastaaPoista
 7. Ihana paikka kisoille! Wau :)

  VastaaPoista
 8. Tää Blogi on ihana! Ja tosi hieno paikka varmaan kisata! Haluisitko että tekisin sulle Bannerin?!:)

  VastaaPoista