sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Toivepostaus

Pitkästä aikaa vietän tässä parhaillaan ihan kokonaista vapaapäivää ja ajattelin toteuttaa yhden teidän toivepostauksista - Mitä teet vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla pyrin ottamaan rennosti vastapainona kiireiselle arjelle - kisamatkoja ymäri Eurooppaa, luokkia iltamyöhällä ja aamuvarhain, pakkausta, pyykkien pesu, jonka jälkeen taas pakkausta ja taas reissuun. Pidän matkustelusta ja reissaamisesta, mutta silloin pitää osata ottaa ne "omat hetket" jolloin pystyy rentoutumaan ja vetäytymään kiireen ulkopuolelle edes hetkeksi. 

Itse en tarvitse kylpyläviikonloppua tms. rentoutuakseni, vaan pienet arkisetkin asiat riittävät. Asiat jotka minua kiinnostavat ratsastuksen lisäksi ovat mm. muu urheilu/hyvinvointi, terveellinen ruokavalio ja muoti.

Viime aikoina muu urheilu on jäänyt valitettavasti aika vähälle, keväällä ja kesällä kärsin yskästä joka kesti kuukausia eikä tuntunut helpottavan millään ja muutaman kymmenenkin metrin juoksumatka sai minut hengästymään aika rankasti. Nyt tilanne on parempi ja olen suunnitellut salikortin hankkimista sekä joogan aloittaminen on kiinnostanut minua jo pidempään! 

Ratsastuksen ollessa työ, välillä kaipaa edes hetkeksi muitakin maisemia kuin tallia tai ratsastuskenttää. Itselleni mitä parhain ja nopein rentoutumiskeino on lähteä edes pikaisesti käymään läheisessä ostoskeskuksessa kahvilla tai kiertelemään Zürichin kaupunkia. Muoti, sen seuraaminen -ja toteuttaminen on lisääntynyt itselläni viime aikoina todella paljon. Silloin kun minulla on aikaa tykkään käydä kaupoissa kiertelemässä, lukea muotilehtia, seurata muoti -ja lifestyle blogeja. Itsellänikin ehkä joskus haaveissa perustaa muotiblogi tämän hevos-aiheisen rinnalle, mutta se on nyt vielä todella varhaisella suunnittelu asteella...

Eli tiivistettynä vapaa-ajalla tykkään: rentoutua kotona ja juoda hyvää teetä, käydä kaupungilla, lukea lehtiä ja kirjoja, seurata muotia, lukea blogeja, katsoa elokuvia ja kokata.Nyt jatkan tätä vapaapäivää siivoilun parissa... 

Martin on Luganossa Sveitsin Mestaruuksissa ja hetki sitten sieltä tuli puhelu, että Martin voitti Sveitsin Nuorten Mestaruus kultaa!!!! :)


21 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Voisitko alkaa tehdä useammin postauksia joissa on kuvia?? :) Kerro Martinille onnea hyvästä saavutuksesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Joo yritän nyt tulevaisuudessa saada joka postaukseen jotain kuvia :) Kerron onnittelut!

   Poista
 2. tuletko helsinkiin hevoset sadikalla- tapahtumaan??? tulen katsomaan sinne!!!!

  VastaaPoista
 3. Ainiin ja Midsummer Amour oli myös kisaamassa RanRat tonnia Kalajoella ;)

  VastaaPoista
 4. Ostatko merkki vaatteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkin verran, mutta aika vähän, mielummin satsaan laadukkaisiin laukkuihin tai kenkiin :)

   Poista
 5. Myitkö sen rio nuevo -hevosen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan itse omistanut Rio Nuevoa. Se oli mulla vaan kisakäytössä :)

   Poista
 6. Mäkin tykkään seurata muotijuttuja mut eniten eri blogien kautta kuin itse trendejä seuraten. On myös kiva kehitellä omaa tyyliä ja omanlaistaan muotia yhdistelemällä kenkiä, vaatteita ja asusteita uusilla tavoilla. Huivit ja korut on mun suuri heikkous - maailmalta on aina ostettava uus huivi mukaan! :D Tykkääkö Martinkin seurata muotijuttuja vai onks se enemmän kuten miehet yleensä "etteivoisvähempääkiinnostaa"? :) -Nelli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Itse oon kans todellinen huivi fani! Juuri tilasin syksyksi kaksi uutta paksua huivia!:) Martin tykkää pukeutua hyvin, ei se mitenkään erityisesti muotia seuraa, mutta tykkää kyllä jos autan sitä valitsemaan uusia vaatteita :)

   Poista
  2. Heh, hauska että joku muukin on friikahtanu huiveihin! Mulla on niitä lähemmäs 30 eli huolestuttava fiksaatio kyseessä :D Mutta kun ne vaan on niin kivoja päällä ja piristää harmaimmankin asun :) -Nelli-

   Poista
 7. Myös postaus sun tallimuodista (esim. arkena, kisoissa, lempparivarusteet ja sun miljoonista blingikypäristä joku esittelytouhu!) olis tosi kiva :) oot aina niin tyylikäs! Ja kannatan ehdottomasti tuota muoti/lifestyleblogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämänlainen on postaus on suunnitelmissa kunhan löydän vähän aikaa sen toteuttamiseen ja kuvia otettua!:) Kiitos kannatuksesta, ehkä sellainen blogi joskus vielä tulee... :)

   Poista
 8. Minäkin toivoisin samantapaisia postauksia kuin Heidi yllä :)

  VastaaPoista
 9. Todella paljon onnea Martinille:D. Tää oli tosi kiva postaus:).

  VastaaPoista
 10. Tykkäisin kanssa jostain postauksesta missä esittelisit sun varusteita! :)

  VastaaPoista
 11. Tykkäisin kanssa jostain postauksesta missä esittelisit sun varusteita! :)

  VastaaPoista