torstai 12. syyskuuta 2013

Hyviä uutisia

Palataan nyt ensin lyhyesti viime viikonlopun kisoihin Humlikonissa.. Kaikki kolme hevosta hyppäsivät oikein hyvin koko viikonlopun, vaikka menestystä ei juurikaan tullut. Harvemmin laitan mitään radalla sattunutta hyvän tai huonon onnen piikkiin, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että oli varmasti epäonnekkain viikonloppu koskaan. Yhtä rataa lukuunottamatta tuloksena oli aina 4vp, eli aina joku puomi sieltä vierähti alas..

Sunnuntaina hyppäsin Fardonilla 155cm GP-luokan, joka oli aika iso ja tekninen sekä Fardonille vähän lisähaastetta pienestä areenasta. No.. Kaikki hankalimmat paikat sujui ongelmitta ja Fardon hyppäsi todella hyvin! Kunnes oli jäljellä kaksi estettä (jotka olivat radan ainoat yksittäiset esteet ja helpoimmat esteet), ehdin jo pikaisesti miettiä mielessäni että nyt tulee vihdoin puhdas rata tälle viikonlopulle, mutta ei.. Toiseksi viimeinen pysty putosi ja tuloksena 4vp. Luokassa ei kuitenkaan tullut kuin 7 puhdasta rataa ja olin yksi nopeimmista 4vp suorittaneista, joten sijoituttiin 10. sijalle!! :)

Nyt sitten niihin hyviin uutisiin... Jotkut teistä on varmaan Facebookista jo ehtineet tämän uutisen lukea. Eli siis eilen keskiviikkona varmistui vihdoin, että olemme tulossa molemmat Martinin kanssa kilpailemaan Helsinki Horse Show'hun! Itse olen todella innoissani tästä uutisesta, sillä Horse Show on joka vuosi koko kauden kohokohta ja suosikki kilpailuni!

Tällä viikolla minulla ei ole mitään kisoja tiedossa, Martin kilpailee tästä vajaan tunnin matkan päässä Saksan puolella Donaueschingenissä CSI4* kisoissa, joten menen varmaankin sinne katsomaan kisoja lauantaista sunnuntaihin..

Kuvia en valitettavasti ehtinyt Humlikonissa ottaa ollenkaan, piti todella kiirettä koko viikonlopun, omien hevosten lisäksi autoin ja valmensin kaikkia muitakin meidän tallin ratsukoita siellä, joita oli 5kpl.. Mutta videota kyllä luvassa myöhemmin..:)

Tässä yksi Fardonin rata edellis viikolta Verbierin kisoista: Fardon Verbier

Palataan taas! Ja Helsingissä nähdään :)

21 kommenttia:

 1. Jee!:) Odotin että tuutte Helsinki horse shohun:D:D

  VastaaPoista
 2. Hyppäätkö Helsingissä world cup-luokan? :)

  VastaaPoista
 3. Onko sinulle mahdollista laittaa sähköpostilla (/jollain yksityisellä viestillä) kyselyä ulkomailla työskentelystä & valmentautumisesta? :) Olen 18-vuotias ja minua kiinnostaisi kovasti tällainen mahdollisuus.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että pääsette tänne suomeen!:)

  VastaaPoista
 5. Kiva että pääsette! Ja toi uus banneri on ihana, kuka sen on tehny?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosi kivaa :) Yks ihana ystävä teki ton bannerin :)

   Poista
 6. Hyvä Juuli! Nähdään HIHS! Yritän tulla kattoon koko viikonlopuks ja toivottavasti ehtii vaihtaan parisanaa!(:

  VastaaPoista
 7. missä päin suomea asuit silloin kun asuit vielä suomessa ? :D ootan innolla horse showta:D

  VastaaPoista
 8. Upee banneri ja tosi kivoja kuvia oot valinnut siihen! Nuo sun siskontytöt on kyl niin suloisia, aika paljon muistuttavat sua ulkonäöltään. Mullakin on useempi siskontyttö -ja poika, ja niiden kans on aina tosi hauska puuhata kaikkea (vaikka tällä tädillä meneeki välillä hermot kinasteluun puuttuessa haha) :) -Nelli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo usein kaikki sanoo, että ne on tosi paljon mun näkösiä :)

   Poista
 9. Mitä luokkia hyppäät Helsingissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansainvälisiä luokkia, eli pe-su :) Tarkemmin en osaa vielä sanoa :)

   Poista
 10. Tosi hieno banneri! Kivaa kun tuut hihs:iin, vihdoinkin pääsen näkemään sun ratsastusta livenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo tosi kiva päästä taas pitkästä aikaa Suomeen kisaamaan!

   Poista
 11. Mikä on sun korkein este minkä oot hypänny?

  VastaaPoista
 12. Kivaa että pääset Horse show`hun. Harmi, ettet ollut nyt Hevoset stadikalla kisoissa. Olisitko halunnut olla täällä silloin "kotona" hyppäämässä? Toki sinulla oli siellä varmasti isommat kisat :)

  VastaaPoista