tiistai 20. elokuuta 2013

Viikko Suomessa

Täällä palailee taas blogi pieneltä lomaltaan, eli viime viikon vietimme myös Martinin kanssa lomaa Suomessa!:) Viikko meni vähän turhan nopeasti ja kiirettä piti koko viikon, mutta kivaa oli ja tässä kerron nyt vähän, että minkälainen se viikon ohjelma sitten oli...

Eli viikko sitten maanantaina saavuttiin suoralla lennolla Zürichistä Helsinkiin, lentokentälle tuli vastaan siskoni Hanna kolmen lapsensa kanssa. Iltapäivä vietettiin siinä sitten ihan rauhallisissa merkeissä siskon luona lasten kanssa puuhaten.


Martin ja Luka-pentu pleikkarin parissa :)

Tiistaiaamuna herätys klo 6.15, sitten klo 7 junaan ja kohti Hämeenlinnaa. Hämeenlinnassa aloitettiin valmennukset klo 9 ja jatkettiin klo 16 asti. Valmennukset suju oikein mukavasti, yhtä rankkaa sadekuuroa lukuunottamatta. Tunnit pidettiin tosiaan Martinin kanssa yhdessä, tekemämme aika yksinkertainen harjoitus osoittautuikin yllättävän haastavaksi, mutta hyvin se kuitenkin kaikilta sujui!:)



Hämeenlinnasta lähdimme illaksi Tampereelle ja kotiin Ylöjärvelle grillailemaan yhdessä perheen ja muutamien ystävien kanssa.


Kultainennnoutajamme Linda :)




 

Keskiviikkoaamuna klo 9 oli vuorossa kampaaja, silloin kun käyn kampaajalla niin käyn vain ja ainoastaan omalla vakkari kampaajallani, viime tapaamisesta olikin jo kulunut tovi, eli oli mukava päästä taas pitkästä aikaa samaan pientä päivitystä hiuksiin :) Kampaajan jälkeen kävin hoitamassa muutamia asioita Tampereen keskustassa ja sitten lähdimme taas kohti Hämeeenlinnaa pitämään valmennuksia. Aloitettiin n. klo 15 ja viimeinen tunti saatiin loppuun n. klo 21.30. Siitä lähdettiin sitten taas autolla kohti Helsinkiä ja siskoni luokse yöksi.

Torstaiaamuna oli vuorossa jotain jännittävää ja jotain mitä olen nyt jo pidemmän aikaa odotellut... Nimittäin minulla oli klo 10 aika silmien laserleikkaukseen! Olen ala-asteelta asti käyttänyt silmälaseja ja nyt viime vuodet enimmäkseen piilareita, sillä ratsastaessa (ainakin omalla kohdallani) ne ovat olleet parempi ja käytännöllisempi vaihtoehto. Piilareiden käyttöön olen aika tottunut, mutta onhan siinä aina oma vaivansa ja ne kuitenkin rasittavat silmiä pidemmän päälle.. Tästä silmäleikkauksesta voisin tehdä vielä ihan oman postauksen myöhemmin... Mutta nyt leikkaus on siis tehty, eikä piilareita tai laseja enää tarvita!! :) Loppu päivän otin sitten ihan rauhallisesti ja puuhailin lasten kanssa kotona.



Perjantaiaamuna kävin vielä tarkastuksessa Silmäsairaalalla. Iltapäivällä lähdimme taas kohti Tamperetta ja otimme siskoni kaksi vanhinta lasta mukaan :) Iltaa vietimme kotona jälleen grilliruuan parissa..

Lauantaina käytiin lasten kanssa vähän ostoksilla Horzen myymälässä ja iltapäivällä ehdin ihanan ystävän kanssa kahville Tampereen keskustaan. Keskustassa ollessa kävin myös ostamassa muutamia juttuja Sveitsiin mukaan otettavaksi. Tästä olen aikaisemminkin kirjoitellut täällä blogissa, että miten sitä alkaa kaipaamaan ihan arkipäiväisiä asioita, kun niitä ei yhtäkkiä olekaan saatavilla täällä Sveitsissä.. Mm. seuraavia juttuja lähti matkalaukussa mukaan...










Lumenen tuotteisiin olen tutustunut tarkemmin vasta ihan viime aikoina, itselleni ne ovat mitä parhain valinta sillä minulla on todella herkkä -ja allerginen iho. Useimmat Lumenen tuotteet on valmistettu ilman hajusteita ja muita voimakkaita lisäaineita, joten ne eivät ärsytä herkkääkään ihoa! Suosittelen testaamaan! :)

Sunnuntaina puuhailin lasten kanssa vähän tallihommissa ja iltapäivästä olikin sitten jo vuorossa taas pakkailua. Lähdimme klo 18 junalla Helsinkiin..


Monet teistä ovat kyselleet, että mitä vanhalle Huupu-ponilleni nykyään kuuluu... Huupu on edelleen kotitallillani Ylöjärvellä ja siskoni lapset ratsastavat sillä aina, kun kyläilevät siellä! Tässä Huupu ilmeisesti "kunniakierroksella" Sveitsistä tuliaisina saadun ruusukkeen kanssa :)


Escape myös asustaa tyytyväisena kotitallillani Ylöjärvellä :) Eilen sain kuulla myös ilouutisia, että Lilli on nyt vihdoin kantavana! Eli jos kaikki menee hyvin niin ensi kesänä olisi sitten varsa tulossa!! :)


Alvin eli Alpo :)

Eilen maanantaiaamuna palasimme siis takaisin Sveitsiin. Tänään onkin sitten ollut taas vaihteeksi pakkailua ohjelmassa... Sillä suuntaamme huomenna kohti Verbierin CSI*** kisoja, siellä kilpailen hevosilla Cassano, Fardon ja Cynar.

Palaillaan siis kisatunnelmissa myöhemmin tällä viikolla... :)

30 kommenttia:

  1. heiiii tahtoo nähdä uudet hiukset!!!!!! :) ja ihan sairaan kivoja tämmöset hevosettomatkin postaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) juu eiköhän hiuksetkin tuu jossain kuvassa vilahtamaan:)

      Poista
  2. Aina maailmaan hevosia mahtuu ano 😉😉

    VastaaPoista
  3. Osaako Martin suomea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Numerot osaa ja muutamia sanoja, mutta ei oikein muuta :)

      Poista

  4. Kiva lukea blogia et mitä ratsastajaidolille kuuluu :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva postaus! millon tulee kysymyspostauksen vastaukset? Vai onko ne tullut jo?:D

    VastaaPoista
  6. Kiva blogi !:) Kuvia vaan näkis mielellään enemmän ja ulkoasu vois olla viihtyisämpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo kaikki on vähän työn alla koko ajan :)

      Poista
  7. Ano /kysymyspostaus I on tullut, II odotellaan...
    Jaa kiva postaus, tällaisia lisää :) Jänniä asioita jotka on meille (suomessa asuville) arkipäivää, (Elovenat, Fazer, Lumenet) on jollekin muille ihan... Erityisiä :) Tätini asuu ruotsissa, ja Julia-karkit on se mitä hän jäi kaipaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Joo joskus ne on ihan todella pieniä ja arkisia asioita mitä kaipaa!

      Poista
  8. Tosi ihana postaus! Musta kuvia on ihan sopivasti, viitaten aiemman anonyymin kommenttiin. Suomi-lomasi vaikutti tosi kivalta! Mäkin harkitsen tuota silmien laserointia, oon harkinnu jo pitkän aikaa, mutta leikkaus pelottaa. Ois kyl kiva jos postaat lisää sun leikkauksesta! t.Viivi PS. Pieni postausehdotus: ota sellasia otoksia Sveitsin kodistas missä näkyy Suomi-aiheisia juttuja, siis muitakin kuin noi ylläolevat ostokset!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Yritän ehtiä kirjoittamaan leikkauksesta mahdollisimman pian, mutta oman kokemukseni perusteella voin kyllä suositella ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen!:) Ja kiitokset postaus ideasta!

      Poista
  9. Ihana postaus! Juuri sopivan verran tekstiä ja kuvia :) Lisää näitä!

    VastaaPoista
  10. Miksi et kisaa enää escapella? Onko lilli joku eri heppa vai escape? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Escape on kutsumanimeltään Lilli :) Päätin jättää sen kokonaan eläkkeelle, sillä se on tehnyt niin hienon uran, että nyt oli mielestäni aika lopettaa :)

      Poista
  11. Ihana postaus. :) Mikset tee banneria blogiisi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) En ole mikään mestari kuvankäsittelyohjelmien kanssa, enkä osaa tehdä banneria!:(

      Poista
  12. Tosi kiva postaus ;) ja ihana toi ekan kuvan pinkki fatboy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo noi farboyt on kyllä super mukavia istua/makoilla :)

      Poista
  13. Ihana postaus, tämmöisiä lisää!! :)) kivasti kuvia ja juttua :)

    VastaaPoista
  14. Tosi kiva postaus! Toi Huupu ja Escape on ihania<3 Ja muuten kilpailetko enään Escapella. Entä Rio Nuevolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo ne on ihan parhaita! En kilpaile enää kummallakaan.

      Poista
    2. Ok! Miks et kilpaile niillä enään? Kai ne asuu vilä teillä?! :)

      idanheppastelua.blogspot.fi

      Poista
  15. kiva postaus taas! Miks ette martinin kaa osallistunut EM kisoihin? Ja Ootko nähny konstaa sen jälkeen ku et enää kisannut sillä ja tuutko viä joskus kisaan sillä?

    VastaaPoista
  16. Kiva postaus!ja ihanaa että pääsit lomailee suomeen :)Toivottavasti Lillillä menee kaikki hyvin ja se saa maailman hienoimamman varsan,Lillistä tulee varmaan hyvä äiti :) Ootteko muuten tulossa HIHS:iin?

    VastaaPoista
  17. Hei!

    Olisin kiinnostunut kuulemaan enemmän piilolinssikäytöstäsi kun minullakin on piilarit ja harkitsen laserointia. Näiden kanssa kun on välillä raskasta pelailla ja silmät kuivuvat välillä :) Piditkö piilareita esimerkiksi viikon putkeen vai otitko ne joka ilta pois ja laitat aamulla taas? Käytitkö piilarien kanssa jotain silmätippoja tai kosteutusta? :) kiitti paljon etukäteen!

    VastaaPoista