perjantai 18. lokakuuta 2013

HIHS 1. päivä

Ensimmäiseen päivään täällä Helsingissä on mahtunut hyviä ja huonoja fiiliksiä. 

Ensin hyppäsin Fardonilla päivän pääluokan, luokka oli 150cm aikaratsastus. Lähdin numerolla 22. ja ennen minua oli jo tullut monta todella nopeaa suoritusta, joten päätimme yhdessä valmentajan kanssa, että en lähde jahtaamaan kärkiaikoja, sillä Fardon ei ole kovin nopea hevonen joten parempi lähteä hakemaan vaan hyvää rataa. Suunnitelma toteutui täydellisesti, tuloksena puhdas rata ja Fardon hyppäsi super hyvin :) Joten nyt on kiva jatkaa seuraaville päiville. 

Landliebsten kanssa sen sijaan lähdin ratsastamaan aikaa, mutta sain kaksi pudotusta. Landy hyppäsi hyvin, mutta en jotenkin saanut hyvästä rytmistä kiinni heti alusta ja siitä johtuen kaksi pudotusta. Mutta huomenna uusi päivä ja hyvillä mielin kuitenkin jatketaan. Myös pienet pettymykset kuuluvat asiaan.. 

Huomenna siis jatkuu.. Landy hyppää huomenna 140cm aikaratsastus luokan sekä myöhään illalla Knock Out kaksintaistelu luokan. Fardonilla osallistun huomenna 160cm Grand Prix luokkaan. 

Koitan ehtiä vielä jossain välissä ottamaan muutaman kuvan :)

23 kommenttia:

 1. hienosti ratsastit molemmat radat, vaikka toisella tulikin pari puomia. on tosi kiva nähdä ratsastustasi, siinä näkee selvästi että oppia on haettu ulkomailta (: huomenna tulen iltanäytökseen joten tuo knock out tulee nähtyä livenä. paljon tsemppiä huomiseen!

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi sulla! :) nätti tyttö oot!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanaa taas postausta<3. Hyppäsit lauantaina hyvin fardonilla!

  VastaaPoista
 4. Hyvin ratsastettu molempina päivinä! :)

  VastaaPoista
 5. Mitä mieltä oot ollut sun hihs radoista? :)
  Ja tee joku sellanen haastattelu juttu Martinille, silleen et täältä kysytään kysymyksiä sille ja sitten se vastaa niihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppuen lopuksi olin ihan tyytyväinen viikonloppuun kokonaisuutena :) Joo sellanen postaus tulossa pian :)

   Poista
 6. On pakko sanoa: kiitos Martinille joka heitti voittokimpun mulle sunnuntaina! :) ihana blogi sulla!!

  VastaaPoista
 7. On pakko sanoa: kiitos Martinille joka heitti voittokimpun mulle sunnuntaina! :) ihana blogi sulla!!

  VastaaPoista
 8. Hienoa menoa sulta ja martinilta! :) toitte ainakin mun päiviin hartwalilla vielä lisää piristystä, sillä ainakun näin teidät niin olitte niin ihanan hymyileviä ja positiivisen näköisiä, siinä tuli itsellekin hyvä mieli! :) martinkin oli todella ihana kun hän vilkutteli sun siskonlapsille(?) palkintojen jaoissa :D sellainen postaus olisi muuten aika kiva että lukijat voisivat lähettääkysymyksiäja martin sitten vastaisi niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos paljon kommentistasi! :) Juu mun siskonlapset olivat onnessaan siellä katsomossa. :) Jep sellanen postaus on tulossa!

   Poista
 9. On ilo seurata nuoren ratsastajan kehittymistä! Toivottavasti saisit hyvän sponsorin, joka hankkisi sulle hyvän hevosen käyttöösi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu toivotaan, että saisin joskus pitää jonkun kisahevosistani! :)

   Poista
 10. Sua on kiva seurata hevosies kanssa. Onnea sulle ja Martinille:D Tsemppiä tulevaisuuteen:D

  Mun blogi www.estehirmu.blogspot.fi
  Käy kurkkaas jos kiinnostaa;)

  VastaaPoista
 11. Onnea!
  Annatko muidenratsastaa kilpahevosillasi?(itsesi lisäksi) entäpä Martin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kyllä täällä meidän tallilla monetkin eri ratsastajat ratsastaa meidän hevosilla, kun ollaan kotona niin pyritään työskentelemään yleensä "omat" kisahevosemme, mutta meidän ollessa pois joku muu sitten ratsastaa niitä.

   Poista
 12. vitsi oot taitava :) toivottavasti saisit pitää fardonin mahdollisimman pitkään jotta pääset hyppää wc luokkia jatkossakin näin hyvin tuloksin! hieno pari ootte! ja onnea martinille, ratsasti tosi hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Joo Fardon on kyllä ihan mahtava hevonen :)

   Poista