sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pitkä päivä

Eilen oltiin koko päivä kansallisissa kisoissa n. reilun puolen tunnin matkan päässä Elgg nimisessä paikassa. Aamulla startattiin pihasta klo 6.45, ensimmäinen luokka alkoi klo 8.00. Kahdessa ensimmäisessä luokassa hyppäsin nuorella 6-vuotiaalla Cocariella, se hyppäsi sekä 120cm että 125cm luokat virheittä sijoittuen kummassakin :) Ihan mahtavan kiva hevonen, ehdottomasti yksi suosikeistani! :)

Ensimmäisten luokkien jälkeen hevosauto lähti kotiin hakemaan toisia hevosia illan luokkia varten ja toinen hevosauto saapui samaan aikaan kisapaikalle 130cm ja 135cm luokkien hevosten kanssa. Näissä luokissa hyppäsin hevosilla Qualina Bois Margot ja Saxo de la Roque. Qualina sijoittui 130cm aikaratsastus luokassa toiseksi ja 135cm luokassa saimme kaksi pudotusta. Saxo teki tasaista työtä ja sai kummastakin luokasta 4vp.

Illalla joskus kuuden jälkeen saapui sitten hevoset illan 140cm ja 145cm luokkiin. Näissä kahdessa luokassa hyppäsin hevosella Grey Martini. Grey tuli talliime minulle ratsastettavaksi vasta n. kuukausi sitten, olen ehtinyt hypätä sen kanssa kahdet kisat 130-140cm tasolla. Eilen 140cm aikaratsastus luokassa Grey hyppäsi puhtaan radan sijoittuen neljänneksi ja 145cm kahden vaiheen luokassa sain yhden pudotuksen toisessa vaiheessa, sijoittuen jälleen neljänneksi luokassa. Vähän harmittaa tuo pudotus toisessa luokassa, joka oli oma virheeni, unohdin ihan sekunnin sadasosaksi, että mikä oli seuraava este ja sen seurauksena en vain valmistellut lähestymistä tarpeeksi hyvin.. Grey hyppäsi eilen (kuten joka kerta tähän mennessä) ihan älyttömän hyvin, tässä on kyllä hevonen jonka kanssa kaikki tuntuu toimivan ja sopivan yhteen! :)

Valitettavasti meillä ei ollut eilen videokameraa mukana, joten ei ole mitään videoita näyttää teille..

Suomeenkin on kuulemma lumi tullut maahan? Täälläkin oli perjantai aamuna maa ihan valkoisena ja lunta oli aika paljonkin, mutta eilen satoi koko päivän vettä joten nyt on lähinnä tällänen inhottava loska keli..

Olette paljon kyselleet kuvien perään, oon viime aikoina oon ottanut todella vähän kuvia ja vähän harmittaa että joudun tekemään postauksia ilman kuvia, mutta yritän saada parannusta aikaan tällä saralla!:)

Tänään vietän rauhallista vapaapäivää. Eilen tosiaan kisapäivä venyi lähemmäs 16 tuntia, eli ihan mukava ottaa rennosti tänään..


P.S. Ensi viikolla voisin joku päivä tehdä sellasen arkipäivä postauksen, jota on myös paljon toivottu. :)
P.P.S. Sekin piti vielä kertoa, että Helsingissä minulla mukana ollut Landliebste on nyt myyty, joten tulevaisuudessa Landy näkyy kisoissa uuden ratsastajan kanssa. Kauas se ei kuitenkaan lähtenyt, sillä uusi omistaja on täältä meidän tallilta! :)

9 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat jonkun pitkäaikaisemman 140+ luokkien hevosen fardonin rinnalle! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Oot taitava ja mun idoli! :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana lukea sun postauksia vaikkei kuvia aina olekaan :). Vaatii varmaan jo tämäkin paljon ku sulla on varmaan muuten tosi kiire päiviä heppojen kanssa. Onnea ja menestystä kaikkien heppojen kanssa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! Tätä on mukava lukea! Joku 'minä' postaus ois kiva(:! Eli missä niiku on sun lempi ruokia ym. (:!

  VastaaPoista
 5. Mukava postaus! :) toivottavasti saat pitää Greyn pidempäänkin :) saadaanko se Martinin postaus milloin?

  VastaaPoista
 6. Sun blogi on hihan paras, mutta olisiko liikaa pyydetty jos tekisit myday videon, tottakai jos sulla ei aika tiitä niin ei tartte tehä mutta jos yrittäisit olis meinaan kiva tietää mitä huippu ratsastaja päivään kuuluu.

  VastaaPoista
 7. olisi tosi kiva jos tekisit muday postaukes,siis jos sulla on aikaa ja iinostusta. mä ainakin silleen haluisin tietää et miä huippu ratsastajan päivään kuuluu. tai voisitko tehä varuste postauksen sun tai Fradonin varusteita:)

  VastaaPoista
 8. Mikä kamera ja puhelin sulla on? Ihailen sua oit Nii taitava!:)

  VastaaPoista