torstai 9. tammikuuta 2014

Lomalta paluu

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! :)

Nyt palailee blogi joululomalta uuteen vuoteen. Itsekin vietin kahden viikon rentouttavan loman Suomessa, johon mahtui myös kaksi valmennus päivää.

Arkeen paluu on sujunut ihan kivasti ja vuoden ensimmäiset kisatkin olivat viime lauantaina. Kahden viikon loman aikana en ratsastanut kertaakaan ja sen kyllä tunsi kun loman jälkeen pääsi takaisin hevosen selkään, muutaman päivän oli kaikki paikat todella kipeinä! Ihme kyllä miten huomattavasti kaksi viikkoa lomaa vaikuttaa kroppaan ja lihaksiin!

Blogissa on nyt ollut vähän hiljaisempaa ja tulee nyt hetken aikaa jatkossakin olemaan, sillä meillä on Martinin kanssa (vihdoin!) helmikuun alussa muutto edessä, joten sen tiimoilta on paljon ylimääräistä tekemistä talli- ja hevoshommien lisäksi. Nyt lomalta palattuamme ollaan aika ahkerasti kierrelty eri huonekaluliikkeitä ja joitakin isompia hankintoja ollaan jo tehtykin! Mutta vielä on paljon hankittavaa!

Kirjoittelen kyllä kisakuulumisia ja muutakin sen mukaan miten aika riittää :) Ensi viikolla on yhdet kansalliset kisat tiedossa, sen jälkeen luultavasti Zürichin World Cup ja tammi-helmikuun vaihteessa Itävallassa Villachin kisat. :)

Palaillaan! :)

10 kommenttia:

 1. ostaako puhua tsekkiä vai puhutko enemmän englantia? :-)

  VastaaPoista
 2. Juu jos on hetki ollu taukoo ratsastamisesta niin lihakset on kipeitä:)

  VastaaPoista
 3. Milloin martin postaus?

  VastaaPoista
 4. Oli jo ikivä sun postauksii :)) +eka :D

  VastaaPoista
 5. Moikka! Oliskos sulla sähköpostia mihin voisi laittaa viestiä? :)

  VastaaPoista
 6. Aina ei vaan jaksa. Onnea kisoihin ja uutta postausta odotellessa!

  VastaaPoista
 7. Voisitko sitten kun olette asettuneet taloksi niin tehdä jonkun talo postauksen ? Kiva kun silti joskus postauksia tulee vaikka on vähän kiireitä!!

  VastaaPoista
 8. Sama kysymys, koska Martin postaus tulossa :)?

  VastaaPoista
 9. Sulla on nyt varmaan tosi kiire. En kyl yhtään ihmettele siis tossa ratsuttajan työssä. Koska tulee Marttin postaus?

  VastaaPoista
 10. hyvää synttäriä Juuli :)

  VastaaPoista