torstai 13. helmikuuta 2014

Moi kaikille! :)

Moi taas pitkästä aikaa kaikille! :) Täällä ollaan viime viikot puuhailtu kovaa vauhtia muuton ja uuden asunnon sisutuksen parissa, siinä välissä ollaan ehditty muutamat kisatkin käymään; Zürichin World Cup, yhdet kansalliset ja CSI3* kisat Itävallassa. Nyt on asunto ihan kivassa asumis kunnossa, mutta ei vielä läheskään valmis, vielä puuttuu mm. muutamia tärkeitä huonekaluja, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa..:) Olen jo monta vuotta asunut poissa kotoa, mutta nyt ensimmäistä kertaa olen päässyt sisutamaan omaa asuntoa ihan alusta alkaen ja täytyy kyllä sanoa, että on ollu tosi rankkaa mutta kivaa puuhaa :)

Jos nyt palaan vielä lyhyesti vähän viime viikkojen kisoihin.. Eli siis vuoden ensimmäiset kansainväliset kisat minun osaltani olivat CSI5* kilpailut täällä Zürichissä, mukana minulla oli siellä hevoset Grey Martini ja Fardon. Grey Martini hyppäsi Zürichissä kaksi luokkaa, sijoittuen kummassakin!:) Fardon puolestaan hyppäsi perjantain GP-luokan yhdellä aikavirheellä ja World Cup luokan kahdella todella harmittavalla pudotuksella, näistä saan tännekin luultavasti vielä myöhemmin videota esille..

Zürichin kisat loppuivat sunnuntaina ja heti seuraavana tiistaina lähdettiin jo kohti Itävaltaa, mukana hevoset Grey Martini, Fardon ja Cynar, kolmen kimon tiimi ;) Itävallassa Grey Martini nappasi jälleen sijoituksen 145cm Maailman Ranking luokasta, nuori hevonen Cynar sijoittui kahdessa kolmesta luokasta ja Fadon pääsi sijoille lauantain 150cm luokassa ja sunnuntain GP-luokassa saimme yhden pudotuksen.

Viime viikonloppuna olin kansallisissa kisoissa 7-vuotiaiden Cynarin ja Cocarien kanssa, kumpikin hyppäsi kaksi kertaa puhtaan radan 125cm tasolla sijoittuen :)

Tälläsiä pika kuulumisia tällä kertaa.. Ajattelin, että voisin nyt lähiaikoina tehdä ehkä uuden hevosten esittelyn, sillä tilanne on aikalailla muuttunut viimeisestä esittelystä joka löytyy täältä.

Palataan :)

21 kommenttia:

 1. Onnea sijoituksista! On todella kivaa että bloggaat koska harvat tuon tasoiset ratsastajat kertovat kokemuksistaan näin netissä ja nämä kiinnostaa erityisesti minua! :D olisi kunnia jos kävisit lukemassa ja ehkä liittyisit blogiini lukijaksi! :)
  Minulla taitaa olla jotain vanhoja (2011) ratavideoita kun hyppäät Eafons escapella ja jollain toisella jota en juuri nyt tunnistanut :) jos haluat voisin yrittää lähettää niitä sinulle? :) kommentoi vaan sp osoite mihin voisi lähettää ;)

  VastaaPoista
 2. Ois kiva jos voisit tehdä sen uuden hevosten esittelyn. Oot tosi hyvä ratsastamaan olen ihailut sinua jo pitkään ja tää sun blogi on ihan paras!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa noin kisat menny hyvin! Ois kyllä tosi kivaa, jos tekisit uuden hevosten esittely- videon :) Sun kuulumisia on aina niin kiva lukea, oon seuraillu tätä blogia ihan alkuajoista asti anonyymina.

  VastaaPoista
 4. Oot aivan mahtava, luin sen sun lähtövuorossa Anna-Julia Kontio kirjan ja mun on pakko lukea vielä toisenkin kerran, niin hyvä se oli! Sain siitä monta hyvää vinkkiä ja tuli sellanen fiilis et haluun itekki kokeilla kilpailemista! Mun suurin unelma on että susta tulisi mun valmentaja :D
  Hyvää jatkoa :) <3

  VastaaPoista
 5. Luin juuri sen Lähtövuorossa Anna-Julia Kontio ja sain paljon hyviä vinkkejä mitä olenkin jo yrittänyt hyödyntää :) Olen todella kiitollinen, että jaksat kertoa kuulumisiasi!! Kiitos tästä että jaksat kertoa!!!

  VastaaPoista
 6. Onnea, mahtavasti menny taas kisat!! :) Olisi muuten ihana nähdä yhteiskuva susta ja kaikista noista kimoista jos saat mahdutettua samaan kuvaan!! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea! Olisiko se Martininkin postaus sitten joskus tulossa? :)

  VastaaPoista
 8. Moi! Teen kouluesitelmää ratsastuksesta niin mietin sellasta että paljon tuommosissa isoissa kisoissa maksaa osallistuminen eli paljon siellä on osallistumismaksu per luokka?

  VastaaPoista
 9. menipä kisat näköjään hyvin! kiva kun bloggaat kun oot kuitenki ratsastukses mun esikuva nii ihana päästä lukee kuulumisii :)

  VastaaPoista
 10. Hei olis kiva jos kerkeisit jossain vaiheessa tekee postauksen uudesta kodista kuvien kera :) ...joo ja toi kuuloistais kans kivalta saada tänne kuva kaikista kimoista missä olisit niitten kanssa, tsemppiä kisoihin! :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva blogi!:) Liityin lukijaksi, oot mun idoli. Kurkkaisitko blogiani? os: taikajaheppastelua.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 12. Koska tulee martin fuchsin vastaus postaus? :)

  VastaaPoista
 13. Tää on tosi kiva blogi! :) Onko sulla ollu joskus sellanen poni kuin Grey Clover? :)

  VastaaPoista
 14. Moi! Milloin tulee Martinin vastaukset? Odottelen niitä kuin kuuta nousevaa:DD

  VastaaPoista
 15. Hei! Voiko sinulle laittaa sähköpostia?

  VastaaPoista
 16. Hei siitä on jo 2 kuukautta ku oot viimeks postannu :/

  VastaaPoista
 17. Kiva että postasit taas pitkästä aikaa uudelleen :) Onnea sijoituksista & uuden talon sisustus-projektin melkein valmistuksesta!

  VastaaPoista
 18. Kuinka kauan verryttelet yleensä hevosta ennen ratsastusta? :)

  VastaaPoista
 19. Olisko mahollista saaha sun sähköposti kun mulla olisi kysyttävää? :)

  VastaaPoista
 20. Kiva lukea blogia :-) kaivattaisiin vaan useammin päivityksiä. Mielenkiintoista luettavaa :-)

  VastaaPoista
 21. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen ajkontio@hotmail.com :)

  VastaaPoista