tiistai 22. tammikuuta 2013

Kauden avaus

Heti alkuun kiitos kaikille lukijoille kiinnostuksesta uutta blogiani kohtaan ja mukavasta palautteesta!:)

Valitettavasti viime viikot ja arkeen paluu on mennyt enimmäkseen sairastellessa.. Heti alkuun lomalta palattuani vanhat (noin 4-5 vuoden takaiset) polvivaivat tekivät oikein tuntuvan paluun. No kivuista huolimatta just vietetyn pitkän loman ja tulevien kisojen takia jatkoin kuitenkin treenaamista särkylääkkeiden voimalla ja pidensin jalustimia ensiavuksi. Pahimmat kivut kestivät reilun viikon ja just samana päivänä kun menin lääkärille, niin polvi oli tietenkin jostain kumman syystä yhtäkkiä ihan ok! Muina päivinä hyvä kun olin pytynyt joten kuten pukeutumaan, saati sitten saamaan sukat/kengät jalkaan (polvi ei koukistunut ollenkaan!), no lääkäri sit ihmetteli et on kyllä harvinaisen vetreet polvet, ei tiedä mikä on vikana...

Sitten seuraavana päivänä lääkäri käynnistä alko hirvee yskä ja lihaskivut. Ja nyt on viitenä päivänä aina iltapäivisin noussut kuume. Aamuisin (klo 12 asti) oon aina ratsastanu 5-10 hevosta, mutta iltapäivät on menny täysin sängyn pohjalla.

Sunnuntaina oli kauden ensimmäiset kisat. Mukana oli hevoset Lalik ja Cassano, kisa oli lähinnä veryttelynä näille kahdelle tän viikon Zürichin CSIW-5* kisoja varten.. Molemmat hevoset hyppäs 130 ja 135 luokat. 130 oli aikaluokka, ratsastin molemmilla rauhallisen nollan, mutta molemmat ylsi kuitenkin sijotukseen.:) 135 oli luokka erillisellä uusinnalla, molemmat hyppäsivät taas nollan ja uusinta oli myös suunnitelmissa ratsastaa rauhallisesti (edelleen mielessä tän viikon isot kilpailut). Uusinnassa Lalik teki puhtaan radan kahdella aikavirheellä ja Cassano sai yhden pudotuksen + kaksi aikavirhettä, mutta molemmat ylsivät edelleen sijoitukseen. Eli hyvillä mielin lähdetään perjantaina alkaviin Zürichin kisoihin!:)

Tänään tiistaina ratsastin aamun klo 12 asti. Klo 14 tuli TV-kamerat tekee musta ja Martinista juttua viikonlopun kisoihin liittyen, tallissa ensin pieni haastattelu ja sitten vielä ulkona hevosen selässä kuvailua ja haastattelut. Klo 14.30 tuli lehtitoimittaja ja kuvaaja, otettiin muutamat kuvat ulkona ja sitten tultiin sisälle tekemään haastattelu ja kuvaamaan loput kuvat. Viimeisiä kuvia otettaessa Martin mainitsi heille, että osaan tehdä parhaita lettuja.. Martin: "Voitte ottaa kuvia kun tehdään taikina.." "Jos teillä on nälkä niin voitte kyllä jäädä syömäänkin?" 

No niin mä sitten tein toimittajille letut ja tykkäsivät oikein paljon! Heh..:) Tämmöstä tällä kertaa... Ainiin ja tää tautikin alkaa helpottaa, eli eiköhän tästä perjantaihin mennessä parannuta ja polvikin tuntuu menevän parempaan päin!

-Juuli

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Voitko laittaa lukijapalkin tuohon oikealle reunalle jotta vois liittyä lukijaksi? :) Tosi kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus taas! :) Olisko mitenkään mahdollista että saisit ensi postaukseen jotain kuvia?

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Joo tottakai kuvia tulossa kans!:)

  VastaaPoista
 4. Pystyykö tota ohjelmaa näkemään jostain nettitv:stä, mihin teitä kuvattiin? :)

  VastaaPoista
 5. Kysyn samaa kuin Milka ja olisi kiva semmonen "Tykkää"-nappi näitten postausten loppuun ;) Ja tosi hyvin osaat kirjottaa mielenkiintosta tekstiä näihin postauksiin!

  VastaaPoista
 6. Hyvä Juuli! Kuvat on hyvä idea ;) kerro sitten miten kisa meni;))))

  T.MR

  VastaaPoista