keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet tuulet

Nyt vihdoin päätin aloittaa kauan mielessä pyörineen blogin, kannustusta on myös tullut paljon useilta ystäviltä ja faneilta, kiitos siitä.. Tämän blogin aiheet tulevat varmaan vaihtelemaan aika paljon, enimmäkseen elämäni on kisoista toisiin reissaamista ja kotona treenaamista, mutta yritän kertoa mahdollisimman laajasti kaikesta mitä kilparatsastajan elämään kuuluu, mitä minulle milloinkin kuuluu, sekä siitä minkälaista on asua suomalaisena ulkomailla. Vapaa-ajalla tykkään ottaa rennosti vastapainona kaikelle muulle, ja suuri intohimoni on myös muoti (niin kisa-areenalla, kuin vapaa-ajallakin tykkään pukeutua hyvin), joten siihen liittyen varmasti tulen myös kertomaan sen hetken suosikki jutuistani ja uusimmista hankinnoistani (hevosten varusteitakaan unohtamatta). No ei kai siinä muuta sitten kun kirjoittamaan vaan, ja toivottavasti viihdytte sivullani, blogin nimi on siis My World in 1.

Eilen illalla palasin Sveitsiin reilun kahden viikon lomalta Suomesta ja täytyy kyllä sanoa, että loma todella tuli tarpeeseen. Suurimman osan lomasta yritin ottaa vaan rennosti ja irtaantua arjesta hetkeksi ihan kokonaan, joka todella toimi. Vietin paljon aikaa kotona perheen ja parhaiden ystävien seurassa. Hevoset ei kuitenkaan ihan kokonaan olleet poissa kuvioista lomallakaan sillä rakkaimmat ja parhaimmat kisahevoseni Rio Nuevo ("Niilo") ja Escape ("Lilli") ovat tällä hetkellä Suomessa lomailemassa kisoista, joten niitä tuli hoidettua. Niiloa kävin myös ratsastamassa, mutta Lilli toipuu edelleen jalkaleikkauksesta joten sen kanssa sain tyytyä pelkkään kävelyyn. Siskon lasten kanssa tuli touhuttua paljon kaikenlaista, varsinkin ponin hoito ja ratsastus on niille mitä mieleisintä hommaa.:) Martin oli myös Suomessa reilun viikon, perinteiset talviurheilulajit luistelu ja hiihto tuli kans suoritettua. Se oli Martinin ensimmäinen kerta hiihtämässä, mutta hyvinhän se suju... Sitten heti alkuvuodesta käytiin pitämässä yhteinen kahden päivän valmennus Hämeenlinnassa, tykättiin molemmat tosi paljon ja kun on motivoituneita oppilaita mukana niin se antaa aina valtavasti lisäpotkua treeniin!:) 
Loman viimeset päivät vietin Helsingissä silmätutkimuksissa (tulevaa laser-leikkausta varten) ja tiistaina Pasilassa Nations Cup/EM kokouksessa. Kokouksessa tuli paljon hyvää asiaa, ja itsekin sai taas lisää motivaatiota tulevalle kaudelle ja tuli vielä kertaalleen mietittyä tarkemmin omat tavoitteet. Kausi 2013 alkaakin heti ensi viikolla Sveitsin kansallisilla kisoilla, sitten seuraavana viikonloppuna Zürichin kansainväliset 5* kilpailut ja sen jälkeen matka jatkuu Itävaltaan... Eli tästä se taas lähtee, tosi hyvillä mielin lähden uuteen kauteen, ja katotaan mitä se tuo tullessaan..:) 

Tässä nyt lyhyt ja tiivistetty avaus blogilleni, jatketaan taas.. 

-Juuli


19 kommenttia:

 1. Tervetuloa vaa kolleegaks, jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kiva juttu että aloitit bloggaamisen :) Jään seuraamaan blogiasi innolla!

  VastaaPoista
 3. kiva, kun perustit blogin! mihin kisoihin olet tulossa tänne itävaltaan? :)

  VastaaPoista
 4. tosi siistiä että sulla on nyt blogi!!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun teit tän! :) Voisitko asetuksista lisätä sellaisen kohdan mistä voi klikata itsensä lukijaksi? Näin on helpompi seurata! :) Tsemppiä kisoihin!
  T. Cia G

  ps. Ota myös pois toi kommenttien sanavahvistus! :)

  VastaaPoista
 6. Vauuu tätä jään mielenkiinnolla seurailee :)

  VastaaPoista
 7. Oon kyllä itekkin ihan täpinöissäni ! Tätä jää seuraamaan !

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtavaa, että päätit aloittaa blogin! Ja on tosi kiva jos kirjoitat muistakin kuin hevosjutuista. :) Olen itsekin suunnitellut säästäväni rahaa silmäleikkaukseen, olisi tosi kiva jos voit siitä kirjoittaa jotain sitten?

  VastaaPoista
 9. Jee! Hyvä Juuli! Kerro terkkuja Martinille ;)) t.mira R

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva blogi vaikka vasta alotit! Jään seuraamaan :))

  VastaaPoista
 11. Kiva kun alotin blogin! <3 Onko täällä muuten sitä lukijat palkkia kun en huomaa? :D

  VastaaPoista
 12. Tosi siistiä päästä seuraamaan vähän lähempää sun kaltasen huippuratsastajan arkea! :D Luulen että tulee melko suosittu blogi, jos vaan sulla on innostusta panostaa tähän blogiin ;) Mutta huippua!

  VastaaPoista
 13. Tosi kiva blogi, jos ehdit käväistä niin voisit käydä kurkkaamassa mun blogin.

  VastaaPoista
 14. Seuraamaan jäädään ;)

  VastaaPoista