tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hyviä uutisia

No niin nyt vihdoin pääsin pysähtymään koneen ääreen ja kirjottamaan! Viime viikko on ollu jälleen aika kiirettä ja meillä oli kahtena päivänä kansalliset kisat Hildisriedenissä, eli torstaina ja sunnuntaina oltiin siellä. Torstaina ratsastin ensin aamun (klo 7.30 alk.) muita hevosia kotona ja 12 aikoihin lähdettiin sitten ajamaan kisapaikalle. Minulla oli mukana Landliebste, Lalik ja Cassano.

Ensimmäinen luokka oli 130cm aikaratsastus. Cassano hyppäsi luokan lähinnä veryttelynä sunnuntaita varten, saaden kaksi pudotusta. Landliebste jatkoi samaa linjaa kuin viime viikolla Erlenissä, eli voitti luokan!!:)

Toinen luokka oli 135cm kahdessa vaiheessa. Lalik hyppäsi tupla nollan sijoittuen neljännkesi. Landliebste jatkoi edelleen samalla linjalla voittaen neljännen kerran peräkkäin!:)Perjantaina aamulla taas normaali ratsastus 7.30-12.00 ja iltapäivä saatiin vapaaksi, joten käytiin Martinin kans vähän shoppailemassa ja syömässä. Iltapalaks vielä pannukakkua!:)


                                            Marc by Marc Jacobs kello <3Pizza Parma, hyvää oli!:)Vihreää teetä tulee juotua päivittäin tosi paljon, juon sitä pitkin päivää: aamulla, päivällä ja illalla! Tässä yksi suosikeistani:)                                                                Vähän vielä herkuttelua iltaan!:) 

Sunnuntai-aamuna pakattiin taas hevoset autoon 9 aikoihin ja lähdettiin kisoihin.. Mukana minulla oli samat hevoset kun perjantainakin, eli Lalik, Cassano ja Landliebste. Ensimmäisessä luokassa Lalik teki puhtaan radan sijottuen 15. ja Landliebste sai yhden pudotuksen, joten valitettavasti voittoputkeen ei saatu enää viidettä voittoa!

Toisessa luokassa molemmat Cassano ja Lalik hyppäsivät nolla radat! Uusinassa kumpikin sai yhden pudotuksen, Lalikin aika olisi riittänyt voittoon, mutta nyt kuitenkin 4. sija ja Cassanolle 8. sija!

Lopuksi vielä parhaat uutiset! Talliin tuli eilen maanantaina uusi huippuhevonen (myyntiin tottakai), jolla saan alkaa kilpailemaan jatkossa! Tästä lisää myöhemmin...:)

-Juuli

6 kommenttia:

 1. Hyvä Juuli! Sul on hienot hevoset!.mira

  VastaaPoista
 2. Vau! :) Todella paljon onnea voitoista ja muista sijoituksista!

  VastaaPoista
 3. Vau! :) Todella paljon onnea voitoista ja muista sijoituksista!

  VastaaPoista
 4. Olisi hienoa saada tänne blogin puolelle videoita kisoista, jos vain mahdollista:)?

  VastaaPoista