sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kisat jatkuu...

No niin nyt on tän viikonlopun kisat ohi. Tänään oltiin siis vuoden ensimmäisissä kansallisissa ulkokisoissa. Ensimmäinen luokka oli 140cm, Cassano sai siinä yhden harmittavan pudotuksen, muuten Cassano hyppäsi tosi hyvin. Landliebste teki puhtaan radan ja sijoittui kolmanneksi!

Toinen luokka oli 145cm erillisellä uusinnalla. Landliebste lähti luokassa ensimmäisenä, etenin hyvässä tempossa tehden muutaman lyhyemmän tien, Landliebste hyppäsi radan virheittä, saatiin kuitenkin yliaikaa joten ei uusintaa tällä kertaa. Lalik teki luokassa puhtaan radan, samoten uusinta puhtaasti ja tuloksena neljäs sija! Lalik tuntui todella hyvältä tänään. Muutenkin hevoset tuntuivat viihtyvän todella hyvin pitkästä aikaa ulkokentällä! Joten tästä on kiva jatkaa hyvillä mielin kohti kevään ja kesän kisoja!!

Huomenna aamulla taas ratsastamaan klo 7.30. Nyt kuitenkin ehtii viettää muutaman tunnin rentouttavaa iltaa ja juoda pari kupillista hyvää teetä..:)Tässä Martin ja Karin, ja minä Fardonin selässä veryttelyssä.
Fardon maastoilemassa aiemmin tällä viikolla..:)


-Juuli

5 kommenttia:

 1. koska teet sen arkipostauksen? :) oli muuten ihan postaus, kiva ku hepat meni hyvin! :D

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hyvin menneistä kisoista!:) Oon seurannut sun blogia alusta asti mutta nyt vasta kommentoin. Vaikutat todella mukavalta ja aidolta tyypiltä :) Tosi hienoa että oot päässyt noin upeisiin olosuhteisiin treenaamaan, oon niin ilonen sun puolesta!:) Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjottaa tänne blogiin kuulumisia. Postaile vaan silloin kun ehdit, vaikka sitten parin viikon välein - pääasia että jatkat tätä blogia. Oikein ihanaa ja aurinkoista kevään odotusta sulle ja Martinille Sveitsiin! :) t.Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Vähän vielä harjottelua tän koko blogin kanssa, mutta tykkään kyllä kirjotella tänne kuulumisia :) Kiitos palautteesta ja kiva kuulla, että olet seurannut blogiani alusta asti!

   -Juuli

   Poista