sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kansalliset Uster

Nyt on taas yhdet kisat lisää takana.. Kisat oli Usterissa, n. 10 min matkan päässä meidän tallilta.

Eilen launtaina hyppäsin kahdessa 135cm luokassa, ensimmäisessä Arjo hyppäsi nollaradan ja sijoittui luokassa. Toisessa 135cm luokassa hyppäsin Lalikilla ja Fardonilla rauhalliset radat treenaten tämän päivän 145cm luokkaa varten ja ensi viikon CSIO4* Lummenin kisoja varten. Lalik hyppäsi puhtaan radan ja Fardonilla sain yhden pudotuksen.

Tänään kisat alkoi klo 8.00 135cm luokalla, siinä sijoituin Landliebstellä viidenneksi!:) Seuraavana oli vuorossa 140cm aikaratsastusluokka, lähdin tekemään Landliebstellä nopeaa aikaa, mutta sain pudotuksen jo kakkos esteeltä, sitten hyppäsin vielä muutaman esteen ja keskeytin, Landliebste on 13-vuotias hevonen ja se on tarpeeksi kokenut kilparadoilla, joten sen ei tarvinnut hypätä rataa "turhaan" kun sillä ei enää ollut mahdollisuuksia hyvään sijoitukseen pudotuksen jälkeen. Arjo hyppäsi jälleen puhtaan radan sijoittuen!!:) 

Päivän viimeinen luokka oli 145cm uusinnalla. Lähdin radalle Fardonilla viidentenä, ja Fardon teki hyvän puhtaan radan.:) Lalikilla sain radan viimeiseltä esteeltä pudotuksen, joka oli todella hölmö virhe, este oli helpoin koko radalla eikä pudotukselle ollut mitään syytä.. Mutta muuten Lalik teki hyvän radan ja hyppäsi hyvin:) 

Uusinnassa Fardon hyppäsi jälleen puhtaan radan, etenin reippaassa tempossa, mutta en kuitenkaan lähtenyt jahtaamaan aikaa liikaa ja lopullinen sijoituksemme oli 6.!

Lalik ja Fardon lähtevät siis ensi viikolla Belgiaan Lummenin CSIO4* kilpailuihin, joten tästä jäi hyvä mieli ja hyvät fiilikset Lummenin kisaa ajatellen!

Huomenna treenit jatkuu ja tiistaina taas pakkailua seuraavaa reissua varten.. Huomenna tosin joudun varmaan käymään pikaisesti lääkärissä, sillä kaksi viikkoa kestänyt sitkeä yskä ei tunnu helpottavan millään.

Nyt hetki lepoa ja rentoutumista, pari kupillista teetä ja joku hyvä elokuva pyörimään!

-Juuli

8 kommenttia:

 1. voisitko kertoa että paljonko sulla menee suunnilleen rahaa hevosiin kuukaudessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä mulla ei ole yhtään omaa hevosta Sveitsissä.

   Poista
 2. http://3.bp.blogspot.com/-_ZVjOANWZRk/URd0xDqVN0I/AAAAAAAAMfc/-o_5OaOcdlo/s1600/myworldin.jpg

  tuolla on näköjään sulle tehty banneri! :)

  VastaaPoista
 3. Sun pitäs tehä sun top hevosten esittely postaus tai sitten sun must have ratsastuskamat! :) ihana blogi <3

  VastaaPoista
 4. Tee välillä muitakin kuin tommosia kisapäivitys postauksia :D?

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana blogi! Tää on aina päivän piristys kun huomaa että postauksia tullu :) Ja kiva jos viitit jossain vaiheessa toteutella postaustoiveita, but no stress, tee niitä ihan sitte ku ehdit ja jaksat! Millanen paikka muuten Zurich on, mainitsit et käyt siellä aina välillä? Oon kuullu että se on ihana ja tosi eläväinen kaupunki mutta superkallis.

  VastaaPoista