perjantai 26. huhtikuuta 2013

Vapaalla

Eilen saatiin ratsastettua kaikki hevoset aamupäivällä, iltapäiväksi päätettiin lähteä Zürichiin vähän kiertelemään ja nauttimaan auringonpaisteesta! Käveltiin Zürichin suosituinta ostoskatua Bahnhofstrassea pitkin kohti Zürich järveä. Tältä kadulta löytyy kaikki mahdolliset liikkeet H&M:stä mm. Pradan ja Louis Vuittonin liikkeisiin. 


Tässä vähän tunnelmia Zürich järven rannalta..

Lopuksi käytiin vielä Mövenpick baarissa, Brysselin vohvelit ja jäätelöä :))Huomenna kansalliset kisat Usterissa.. Palataan siis viikonloppuna kisatunnelmissa!:)

-Juuli

10 kommenttia:

 1. Oi kun hyvän näköistä tuo vohveli ja jäätelö ! :D Onnea kisoihin !

  VastaaPoista
 2. Moi Juuli!!! Sun blogi on mahtava!!! Löysin tän blogin hipposlehden kautta, siellä oli osoite, onneksi, koska tää on ihana!!! :) Ja onnea kaikkiin kisoihin, oot tosi hyvä ratsastaa. :) Kauan Juuli oot ratsastanu??? Ja monta kertaa oot tippunu hevosen selästä elämäsi aikana??? :) Kiitos jos vastaat, ootan innolla vastauksia!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos, kiva kuulla että tykkäät:) Oon ratsastanu lähes aina, sain ekan oman ponin 1-vuotiaana. Oon tippunu varmasti tosi monta kertaa!

   Poista
 3. Ihana blogi sinulla ja olet ihan huipputaitava ratsastaja!♥
  Mikä on korkein este jonka olet koskaa hypännyt ja millä hevosella hyppäsit sen?
  Onnea kisoihin! :D

  VastaaPoista
 4. Onnea kisoihin! :) Onko sinulla omia nettisivuja tms?

  VastaaPoista
 5. Onnea matkaan!!:) Valmentautuminen Sveitsissä vaikuttaa kivalta ja opettavaiselta mut aika pitkiä päiviä joudut vissiin normaalisti tekemään? Montako ratsuttajaa teitä on yhteensä? Entä onko sulla tiukka valmentaja? Kiitti jos ehit vastaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kyllä tää on tosi opettavaista, välillä tosi rankkaa, mutta onnistumiset kisoissa palkitsee aina tehdyn työn!:) On mulla aika tiukka valmentaja..:) Meitä on yleensä päivittäin ratsastamassa 3-6.

   Poista