maanantai 22. huhtikuuta 2013

Toinen viikonloppu Italiassa

Taas yksi kisaviikonloppu lisää takana, kisat oli siis Italiassa CSI2* Truccazzano. Kisat alko perjantaina. Koko viikonlopusta jäi päällimmäisenä mieleen perjantain 145cm aikaratsastus luokka, jossa jaettiin Longines Ranking pisteitä. Hyppäsin luokan Landliebstellä, olin luokan nopein 1.5 sekuntia nopeammalla ajalla kuin kukaan muu, mutta... Pudotus viimeisellä linjalla, tulos 4vp ja sija 10.! Täytyy sanoa, että se pudotus todella otti päähän ja edelleen harmittaa! Mutta se täytyy muistaa, että ainahan niitä uusia kisoja tulee..:) Ja Martin voitti luokan, joten ei mennyt voitto väärään osoitteeseen!:)

Perjantaina oli kiva lämmin päivä ja aurinko paistoi. Lauantai olikin sitten vähän toista, vettä tuli taivaan täydeltä aamusta iltaan. Veryttely onneksi pystyttiin siirtämään maneesiin, mutta silti koko päivän vaatteet läpimärkänä ja saappaat ei ollu vielä kuivat seuraavana päivänäkään! Oli aika mukava tunne viimeisen hevosen jälkeen päästä suihkuun ja vaihtaa vihdoin kuivat vaatteet päälle!

Lauantaina Arjo sijoittui 140cm luokassa sijalle 3.:)

Sunnuntaina saatiin aamusta jälleen vettä niskaan, mutta iltapäivään mennessä sade hellitti ja Grand Prix luokan aikana ei juuri satanut.. Hyppäsin 145cm Grand Prix:n Arjolla, Arjo on 8-vuotias hevonen ja tämä oli sen uran ensimmäinen GP luokka. Radalta tuloksena yksi pudotus ja aika virhe, pudotuksen jälkeen himmasin vähän vauhtia, sillä nopealla 4vp ei olisi enää ollut mahdollisuuksia sijoitukseen. Pudotuksen laitan omaksi virheekseni, isolta okserilta oli kaareva linja (8 askelta) sarjalle, oikaisin kaarretta vähän liikaa ja ajauduin hieman lähelle sarjalla ja siitä pudotus. Mutta muuten Arjo suoritui todella hyvin ensimmäisestä GP:stään!:)

Eilen illalla myöhään tultiin kotiin ja tänään sain vapaa-aamun, ihana ottaa pitkästä aikaa ihan rauhallisesti aamulla. Muutamaan viikkoon en ole ehtinyt pitää vapaa päivää, koko ajan ollaan oltu menossa jonnekkin suuntaan... 

Tällä viikolla meillä on kansalliset kisat 10 min matkan päässä ja ensi viikolla suunta kohti Belgiaa ja Lummenin Nations Cup kilpailua..:)


Tässä muutama video edellis viikolta Gorla Minoren kisoista..

Perjantai: Fardon 140cm 


Sunnuntai: Lalik 145cm aikaratsastus


Sunnuntai: Fardon 155cm Grand Prix 


-Juuli


13 kommenttia:

 1. Ooot mun idoli! Hyvin menitte :)

  VastaaPoista
 2. Voi että kun joskus pääsisi itsekin hyppäämään tollasia esteitä:) Ihailen sun siistiä ratsastustyyliä!

  VastaaPoista
 3. onko sulla joku hoitaja hevosilla vai hoidatko itse ne kisoissa ja kotona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä mulla on hoitaja mukana, mutta tällä hetkellä hoidan enimmäkseen itse kisoissa.. Kotona vähän vaihtelee sen mukaan miten kenelläkin on aikaa..

   Poista
 4. Oot paras ratsasta ja toosi nätti! :))

  VastaaPoista
 5. Olisi hauska lukea postaus sinun taustatiimistäsi ja ehkä jonkinmoista esittelyä tallista tms. rutiineista? Hauska ajos jaksat kirjoitella :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä Juuli!:) Ite en ikinä uskaltas hypätä noin isoja esteitä!:D

  Sullon tosikiva blogi ja kiva lukea huippuratsastajan blogia!;)

  VastaaPoista
 7. Ratsastat kyl tosi nätisti. Itse pidän enemmän kouluratsastuksesta, mutta jotenkin aina vaan "eksyn" lukemaan näitä sun kirjottamia juttuja. Kirjoitat selkeästi ja mielenkiintoisesti:D

  VastaaPoista