maanantai 15. heinäkuuta 2013

CSI** Villach jatkuu..

Moikka taas kaikille! Pahoittelen tätä pitempää taukoa, meidän netti ei ole toiminut viimeiseen viikkoon ja nyt se sitten vihdoin saatiin huollettua! Palataan nyt sitten vielä reilun viikon takaisiin Itävallan kisoihin. Koko viikonloppu Itävallan Villachissa oli kaikin puolin mukava ja onnistunut! Alkuvuodesta oltiin samassa paikassa hallikisoissa, puitteet Villachissa olivat taas kerran ihan omaa luokkaansa - täältä löytyy postaus helmikuulta. 

Tänä vuonna kisapaikalla nähtiin vierailemassa mm. Chaka Khan, Sharon Stone, Eros Ramazzotti, Naomi Campbell... Mutta edelleen viime kerralla esiintynyt Lionel Richie oli ylivoimaisesti paras!

Landliebste ja Cassano hyppäsivät myös oikein hyvin koko viikonlopun! Torstaina Landy sijoittui 135cm luokassa toiseksi, sekä lauantaina sijalle 9.! Cassano puolestaan sijoittui perjantaina 140cm luokassa viidenneksi ja sunnuntain 145cm Grand Prix'ssa kolmanneksi!!:)

Viime viikko on mennyt ihan vaan kotona ratsastaessa ja lauantaina juhlittiin Martinin synttäreitä!:) Martin kilpailee tällä viikolla Espanjassa nuorten EM-kisoissa, joihin itse valitettavasti olen tänä vuonna liian vanha osallistumaan.. 

Itse suuntaan keskiviikkona ja perjantaina kansallisiin kisoihin.. Niistä lisää myöhemmin!

Aurinkoista viikkoa kaikille!:)

7 kommenttia:

 1. Aurinkoista viikkoa! :) Tuleeko muuten sulle mitään mieleen kun välillä ponilleni tulee päiviä jolloin ei yksinkertaisesti suostu liikkumaan?
  •Poni on oma
  •Welsh Mountain (A)
  •tamma
  •6 v
  •varusteet tarkastettu
  •ratsastettu vasta 3 kertaa laidunloman jälkeen ja 2/3 ongelma ilmennyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän hankala sanoa, kun en ole nähnyt ponia, mutta kannattaa varmasti pyytää ratsastuksen opettajan/valmentajan apua tässä asiassa :)

   Poista
 2. Oot paras ratsastaja(: voitko seuraa instas jjjasminn_ (:

  VastaaPoista
 3. Missä rio nuevo asuu nykyään?

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sulla! :D jos saa laittaa, ni mun blogi: Himalajalla.blogspot.com :D saa liittyy lukijaks halutessaan :))

  VastaaPoista
 5. Ihailen sun kaltaisia ratsastajia:D Tähtään itse sinne tasolle missä olet:) Terveisiä sulle Martinille ja paljon onnea kisoihin:D:D

  VastaaPoista