keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kisoja kisoja

Moikka taas! Muutama viikko sitten kirjottelin, että kuinka epätavallisen hiljaista ja vähän hommia on ollut tallilla, ja vähän ratsastettavia hevosia, no nyt on taas ollu vähän päinvastanen meno.

Viime keskiviikkona aloitin päivän klo 7, ratsastin Fardonin ja Landliebsten. Sen jälkeen pakkasin hevosautoon neljä hevosta ja lähdin kohti Dagmersellenin kansallisia kisoja. Uusi 6-vuotias kimo ruuna Cynar hyppäsi molemmat 125cm luokat puhtaasti, myös aika uusi hevonen Landastone sijoittui 125cm luokassa toiseksi. Päivän kohokohta oli Arjon neljäs sija 145cm luokassa!:) Päivän sain päätökseen klo 22 illalla, seuraavana päivänä oli kyllä vähän uupunut olo ja joka paikkaa kolotti. Perjantaina ratsastin hevosia kotona ja pakkailin jälleen seuraavan päivän kisoja varten.

Lauantaina suuntasin Fardonin ja Landliebsten kanssa Lyss:in kansallisiin, sieltä tuloksena kummallekin yksi sijoitus, Landy toinen ja Fardon 11.!

Täällä on ollut viime päivät todella kuumia, n. +30, loppuviikosta luvattu +36. Joten ollaan alotettu aamuisin ratsastaa klo 6, jotta sitten kuumimpaan aikaan ei oo tarvinnut enää ratsastaa. 

Tänään oli pienet hyppyharjoitukset kotona Landyn ja Fardonin kanssa, sekä jälleen pakkailua... Huomenna lähdetään Asconan CSI*** kisoihin, huomenna iltapäivällä eläinlääkärin tarkastus ja kisat alkaa perjantaina!

Viime viikolla Martin oli nuorten EM-kisoissa, tuloksena joukkue kultaa ja henkilökohtaista hopeaa!!!!:) 

Nyt täytyy vielä omat kamppeet kerätä kassiin. Sitten hyvää yötä!:)

P.S. Kuvia toistaiseksi täällä blogissa aika vähän, mutta instagramiin laittelen sillon tällön joitain otoksia @ajkontio

9 kommenttia:

 1. miks et kisaa fardonilla sillee isol tasol tai tavote em-kisoihi tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisaan Fardonilla edelleen isolla tasolla, mutta EM:ät jätettiin suunnitelmista pois mahdollisen myynnin takia.

   Poista
 2. Onnea sijoituksista ja onnea myös tuleviin kisoihin! (:

  VastaaPoista
 3. Onnea hyvistä kisasuorituksista :)
  Mikä IPhone sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! iPhone 4S, mutta mulla on siinä muisti niin täynnä etten juurikaan pysty ottamaan edes kuvia, haluaisin hankkia iPhone 5 isommalla muistilla! :)

   Poista
 4. Onnea Juuli ja tsemppii tuleviin!

  VastaaPoista